Hatayspor, Göztepe´yi 2-0 yendi

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, ligin 6. haftasında İzmir deplasmanında oynadığı karşılaşmada Göztepespor´u 2-0´luk skorla yendi. Karşılaşmanın gollerini 35 ve 78. dakikalarda Diouf kaydetti.

SPOR 25.09.2021 12:16:12 0
Hatayspor, Göztepe´yi 2-0 yendi

İzmir Gürsel Aksel Stadında oynanan ve hakemler Suat Arslanboğa, Ali Şencan ile Ali Tuna´nın yönettiği karşılaşmada, A. Hatayspor sahaya Munir, Kamil Ahmet Çörekçi (Burak Çamoğlu), Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Adekugbe, Sackey (Mehdi), Ribeiro, Traore (Emre Çolak), Saba (Dylan), Kaabi (Kamara) ve Diouf kadrosuyla çıktı.

75. dakikada Göztepespor´dan Beykan Şimşek´ın kırmızı kart gördüğü karşılaşmada, A.Hatayspor´dan Adekugbe, Burak Öksüz, Diouf; Göztepe´den de Arslanagic, Berkan Emir sarı kart gördü. Maçı, Atakaş Hatayspor yönetim kurulu da izledi.

A. Hatayspor´un ilk yarının 35. dakikasında Diof´un attığı golle ilk yarını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmada, 78. dakikada atılan gol, maçın skorunu belirledi. Bu dakikada, orta alandan gelişen Hatayspor atağında Saba, ceza sahasına girerek çizgiye yakın bir noktadan yaptığı ortyla ceza sahasında bulunan Diouf, topu karşıladı ve topu ağlara gönderdi: 0-2

Hatayspor, haftayı lig üçüncüsü olarak tamamladı

Bu dakikadan sonra yapılan ataklardan sonuç çıkmayınca, A. Hatayspor İzmir deplasmanından 3 puan aldı. Bu sonuçla A. Hatayspor, ligde oynadığı 6 maçta topladığı 13 puanla, 14 puanlı lider Beşiktan ve onu aynı puanla izleyen Trabzon´un ardından üçüncü sırada yer alıp, lig üçüncüsü oldu.

Atakaş Hatayspor´un İzmir deplasmanında Göztepe´yi 2-0 yenmesi, Göztepe taraftarının protestosunu getirdi. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, maç bitiminde takımı tribünlere davet eden Göztepespor taraftarı, 'Bu forma kutsaldır, nasip olmaz kimseye. Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın' tezahüratlarıyla oyuncuları protesto etti. Kaptan Halil Akbunar önderliğinde oyuncular kapalı, maraton ve kale arkası tribünlerini tek tek dolaşarak, taraftarların sitemini dinledi ve tribünlerden özür dileyerek, bundan sonraki haftalar için başarı sözü verdi.


Anahtar Kelimeler: Hatayspor Göztepe yendi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22