Hatayspor, H. Gür ile yolunu ayırdı

TFF Süper Ligde mücadele edecek olan Atakaş Hatayspor, üç sezondur takımın formasını giyen Hamza Gür ile yollarını ayırdı.

SPOR 4.09.2020 09:54:53 0
Hatayspor, H. Gür ile yolunu ayırdı

Akın Bodur/İskenderun

´Hatayspor´ kulübünün sosyal paylaşım sitesinden yapılan ´Teşekkürler Hamza Gür´ başlıklı fotoğraflı açıklamada şunlara yer verildi: 'Üç sezondur Atakaş Hatayspor´umuzun formasını terleten, armamıza yakışır şekilde mücadele eden, takımımızın kazandığı şampiyonlukta büyük emekleri olan Hamza Gür ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hamza Gür´e bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz. Yolun açık olsun Hamza Gür.'
Kulüpten yapılan farklı açıklamalarda da takımın ‪Galatasaray ile oynayacağı‬ ‪hazırlık maçının çalışmalarını‬n‪ tamamladı‬ğı, futbolcular, teknik ekip ve kulüp personelinin, Galatasaray ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi yapılan COVID-19 testlerinin tamamının negatif çıktığı da duyuruldu.

'Altyapıdan 9 oyuncu A takımında oynayabilir'
TFF Süper Ligde mücadele edecek olan Atakaş Hatayspor´un altyapısındaki 9 futbolcunun A takımında oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, Hatayspor transferleri hakkında değerlendirmede bulunan Savaş, 'Biz ayaklarımız ile değil, dizlerimizle tırmanarak buralara geldik. İnsanlarımız hemen transfer yapmamızı bekliyor. Biz dizlerimizde çok yara aldık. Bir daha zor durumda olmak istemiyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. böyle sporcular değerli oluyor. Bunları buraya getirmek bu kadar kolay değil. Oyuncular kendi takımlarında da değerli oldukları için zor ikna ediyorsunuz. İşimizi sağlıklı bir şekilde yapmak istiyoruz. Takıma faydası olmayacak oyuncuları almıyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren kendi alt yapımızdaki takımımızdan futbolcuları takımımızda görmek istiyoruz. Altyapı kadrosunda olan 18-19 yaşında sporcuları A takımının kadrosunda görmek istiyoruz. Hocalarımız sporcuları hazırladıklarını, Süper Lig´de oynayabilecek 9 sporcumuzun olduğunu söyledi. Bu müthiş bir durum. Kendi yetiştirdiğimiz çocuklarımız ile bambaşka bir takım oluşturmuş olacağız' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00