Hatayspor, kadrosunu ve altyapıyı güçlendiriyor

TFF Süper Ligi takımı Hatayspor, takımın kamp yaptığı Erzurum´da sezon hazırlıklarını sürdürürken, lige günde çift idmanla hazırlanıyor.

SPOR 13.08.2020 10:46:17 0
Hatayspor, kadrosunu ve altyapıyı güçlendiriyor

Akın Bodur/İskenderun

 Erzurum´da dokuz gündür kamp yapan Hatayspor, sabah ve öğleden sonra yaptığı idmanlarda kuvvet güçlendirilmesi, pas verme ve dar alan çalışması da yapıyor. Hatayspor, kampta kaldığı sürede haftanın 6 günü günde çift idman yaparken, pazartesi günleri ise tek idman yaparak, futbolcuların vücudunu kısmen dinlendiriyor.

Hatayspor, transferlerini de sürdürüyor
Süper Ligin yeni takımı Hatayspor, Portekiz takımı Braga´da forma giyen Brezilyalı stoper ve ön libero oyuncusu 28 yaşındaki Pablo Santos´la anlaştı ve kadrosuna dahil etti. Son iki sezon Braga takımında forma giyen ve 45 maça çıkan ve sol ayağının güçlü olmasıyla bilinen Pablo, oynadığı maçlarda da 4 gol attı. Geçen sezon Rusya takımı Rubin Kazan´a kiralık verilen Pablo, bu takımda da 9 maçta sahaya çıktı.
Hatayspor, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Ekvadorlu stoper oyuncusu Arturo Rafael Mina Meza ile de transfer amaçlı ön görüşme yaptı. Hatayspor yönetiminin, 29 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu Arturo Rafael´den olumlu yanıt aldığı ancak görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.
Öte yandan Hatayspor´un kadrosuna dahil etmeyi istediği savunulan Erzurum Büyükşehir Belediyespor kalecisi İbrahim Sehic ise, A. Konyaspor ile anlaştı. Hırvat oyuncu, yeni kulübüyle anlaşıp, sözleşme imzalayınca, Hatayspor´un transfer etme düşüncesi ise gerçekleşemedi.

Altyapı seçmeleri sürürüyor
Hatayspor Kulübü´nün geçtiğimiz günlerde başlattığı altyapı seçmelerinde üçüncü aşamaya kalan sporcular belli oldu. Hatayspor Kulübü, kulübün, geleceğin futbolcularını seçip yetiştirmek için yaptığı altyapı seçmelerinin ilk iki aşamasının tamamlandığını belirtti. İnternet üzerinden yapılan başvurulara, 836 genç sporcunun katıldığı, Antakya Atatürk Stadında, altyapı hocaları tarafından fiziki yeterlilik ve yetenek sınavına tabi tutulan seçmelerde üçüncü aşamaya kalan ve dördüncü aşamaya çağrılacak olanların isimlerini şöyle açıklandı: Arif Buray Elbay, Ayaz Yılmaz Taşçı, Arda Barukçı, Ali Özdemir, Ahmet Bolat, Abdülkadir Ahmet, Barış Zorlu, Burak Duraltı, Bahadır Kaan Şahin, Burak Yüksekkaya, Bünyamin Sayan, Baran Aydın, Barış Yıldırım, Baran Demirbaş, Can Uzun, Emir Ural, Erdem Aziz Palalı, Efe Dokumacı, Emir Aratemiz, Emre Demirbacak, Emir İpek, Emre Keskin, Fuat Apsar, Fırat İnan, Furkan Kızıldağ, Hakan Temizkan, Hazar Aslan, Hüseyin Can Toron, Hakan Vural, Hüseyin Yemiş, Hasan Ezer, Hasan Hacı Şanverdi, İlker Sökmen, İbrahim Batman, Kadir Adıyaman, Kerimcan Görgülü, Kerim Çipe, Mehmet Ali Tuncer, Mehmet Can Ülger, Nevzat Tan Üzel, Mehmet Aslan, Mahmut Salih Hakan, Mete Baran Aslan, Rüzgar Durgun, Sezer Yüksel, Şahabettin Okur, Yavuz Atmaca, Yusuf Karasu, Yusuf Büyükaşık.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23