Hatayspor, tutuklu çocuklarla buluştu
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve bazı futbolcular, Antakya´daki Hatay Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ederek, tutuklu ve hükümlü çocuklarla buluştu
Antakya/SES
Etkinliğin, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı ile Hatay Büyükşehir Belediyesinin, tutuklu çocukların moral ve motivasyonlarını arttırmak, pandeminin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini gidermek amacıyla düzenlendiği bildirildi. Ziyarette, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Savaş ve Hatayspor ekibine tutuklu ve hükümlü çocukların aldığı eğitimlere ilişkin bilgi verirken, tutuklu çocuklar da Savaş, Erdoğan ile futbolcular Diouf, Mohamedi, Emre ve Ruben´e yaptıkları hediyeleri sundu. Savaş ve Hataysporlu futbolcular, tutuklu çocuklarlasohbet etti ve etkinliklerine katıldı; kurulan futbol takımı ile Atakaş Hatayspor maç da yaptı. Karma takımların kaptanlıklarını Savaş ve Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ataman üstlenirken, Adlı Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Akman da forma giydi. Mmaç 5-5 berabere bitti.
Ziyaret sonrası sosyal iletişim sitesinden açıklama yapan HBB Başkanı Savaş, 'Tutuklu ve hükümlü çocukların gözlerindeki ışıltıyı keşke siz de görebilseydiniz. Ben ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman takımların kaptanı olduk, Hataysporlu futbolcularımızın da katılımıyla Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki çocuklarla maç yaptık. Maç, 5-5 berabere sonuçlandı. Gençlerin heyecanı beni çok etkiledi. 13-18 yaş arasında olan, kurumdaki tüm çocuklara söz verdiğim formaları en kısa zamanda ulaştıracağım. Suça bulaştırılmış evlatlarımızı yeniden kazanmak hepimizin görevidir, lütfen hiç unutmayalım. Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman´a, A. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan´a ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum' değerlendirmesini yaptı.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,05
-
EURO
51,22% -0,20
-
GRAM ALTIN
6501,08% -1,82
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




