Hatayspor yerini korudu

Futbol: TFF 1. Ligi Hatayspor: 1- Adana Demirspor: 1

SPOR 2.03.2020 11:44:57 0
Hatayspor yerini korudu

Stat: Adana 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Turgut Doman, Cemal Bingül, Baran Eraslan
Adana Demirspor: Muhammed Şengezer, Tarık Çamdal, Semih Güler, Rassoul, Tayyip Talha Sanuç, Erkan Zengin, Sinan Kurt (Dk. 71 Pa Dibba), Volkan Şen (Dk. 79 Kosecki), Traore, Hasan Kılıç (Dk. 78 Berk Yıldız), Mehmet Akyüz

Hatayspor: Akın Alkan, Yusuf Abdioğlu, Sadi Karaduman, Mesut Çaytemel, Popov, Caner Hüseyin Bağ, Selim Ilgaz (Dk. 61 Quali), Gökhan Karadeniz (Dk. 74 Alican Özfesli), Kubilay Sönmez, Mirkan Aydın, Aabid (Dk. 90 Soner Örnek)

Goller: Dk. 69 Gökhan Karadeniz (Hatayspor), Dk. 85 Mehmet Akyüz (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 57 Hasan Kılıç, Dk. 90+4 Muhammed Şengezer (Adana Demirspor), Dk. 87 Sadi Karaduman, Dk. 90+2 Akın Alkan, Dk. 90+4 Soner Örnek (Hatayspor)

Orhan Yıldız/SES
TFF 1. Lig´de 25. hafta maçında Adana Demirspor ile Hatayspor 1-1 berabere kaldı. Haftanın en önemli maçında lider Hatayspor, Demirspor karşılaşmasında 1´er puanla yetindi. Bu sonucun ardından puanını 49´a çıkaran Hatayspor zirvedeki yerini korudu.
TFF 1. Lig´de zirveyi ilgilendiren karşılaşmada lider Hatayspor, en yakın takipçilerinden Adana Demirspor´a konuk oldu. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 68. dakikasında Hatayspor 1-0 öne geçti. Lider ile aradaki puan farkını kapatma çabasındaki Adana Demirspor, Mehmet Akyüz ile 85´te skora denge getirse de seyircisi önünde 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Bu sonucun ardından puanını 49´a çıkaran Hatayspor zirvedeki yerini korudu.
Lider Hatayspor, önümüzdeki hafta evinde en yakın takipçisi BB Erzurum´u ağırlayacak.

Altıparmak: Finale hazırlanıyoruz
Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, maçta kazanmak için mücadele ettiklerini belirtti, önümüzdeki hafta için önemli bir karşılaşmaya hazırlanacaklarını söyledi. Altıparmak, 'Zemin futbol oynamak isteyen iki takım açısından iyi değildi. İkinci yarıda golü attıktan sonra maçı koparacak pozisyonlar bulduk. Rakibin de pozisyonları var. İki zirve takımının adına yakışır bir mücadele oldu. Bizim tek üzüntümüz maçın sonlarında yakaladığımız avantajı kaybetmemiz oldu. Böyle zor bir deplasmanda inanılmaz mücadele ederek bir puan aldık ama 3 puana çok yaklaşmıştık. Artık bu maçı unutacağız. Haftaya önemli bir final var, ona hazırlanacağız' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00