Hatayspor´a yeni yönetim

Hatayspor Kulübü yaptığı genel kurulla yönetim kurulu üyesi sayısını azalttı ve yeni yönetimini belirledi.

SPOR 10.07.2019 11:46:17 0
Hatayspor´a yeni yönetim

Akın Bodur/İskenderun

 Hatayspor´un yeni başkanı HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan oldu. Hatayspor eski başkanı Mehmet Maden, Hatayspor´u şehir taktımı yaptıklarını, ilk yıl TFF 2. Ligindeki şampiyonluk ve geçen sezon da TFF 1. Lighnde play-off finaline kadar yükselen takım olduklarını, bu başarıda katkı ve desteği olanlara teşekkür etti.
Tek listeyle gidilen genel kurulda Hatayspor´un yeni yönetim kurulu, Nihat Tazearslan, Aydın Toksöz, Doğan Samsun, Ender Yardımcı, İhsan Ar, Mehmet Bozkurt, Mehmet Savaş, Mustafa Baştuğ, Mustafa Özat, Nevzat İnan, Osman Oğuzhan Çolak, Rahmi Vardı ve Selçuk Akıllı´dan oluştu. Derneğin denetim kuruluna ise Mithat Baklacı, Hasan Eray Özdemir ve Sonay Ateş getirilirken, disiplin kurulu üyeleri de Murat Hayzaran, Zafer Mahmut Boncuk ve Dimitri Doğum´dan oluştu.

Hatayspor´a 3.2 milyon lira toplandı
Divan Başkanlığını Murat Hayzaran, üyeliklerini ise Mehmet Ali Solak ve Gökhan Alkan´ın yaptığı kongrede Hatayspor Başkanlığı bırakan Maden, kulübün iki yılını anlattı. Maden, Hatay Valisi Doğan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş´ın birlikte başlattığı külübe maddi yardım kampanyasında toplanan paranın 3 milyon 200 bin lira olduğunu, kampanyada en düşük 1 lira, en yüksek de 500 bin lira bağış yapıldığını belirtti.

Hatayspor 5 transfer yapacak
Öte yandan yeni sezonda da TFF Süper Ligini zorlamayı hedefleyen TFF 1. Ligi takımı Hatayspor, transfer çalışmasını başlıyor. Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, takıma beş yeni ismi kazandırmak istediklerini ifade etti. Yeni sezon hazırlığını Erzurum kampı ile başlatacaklarını ifade eden Palut, beş transfer yapmak istediklerini belirtti. Palut, 'Erzurum kampı 19 Temmuz´a kadar sürecek. Daha sonra futbolcuylara izin verip, yeniden çalışmaya başlmayacak ve kampı 5 Ağustos´ta tamamlayacağız. Hatayspor´a 1 sağ bek, 2 orta saha, 1 forvet, 1 kanat oyuncusu alıp, transferi tamamlamaya çalışacağız. Bu tabi ki biraz Mirkan Aydın ve Caner Hüseyin Bağ´ın da durumuna bağlı. Eğer Mirkan ve Caner ile yeniden sözleşme imzalarsak, geçen seneki çekirdek kadroyu korumak istiyoruz. Biz isimleri yönetime ilettik. Hatayspor yönetimi de bu isimleri takıma kazandırma çalışmaya çalışıyor' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19