Hatayspor´da güç ve dayanıklılık çalışması

Süper Ligin yeni takımlarından Hatayspor, sezon hazırlıklarını ikinci etap Erzurum kampı ile sürdürüyor.

SPOR 25.08.2020 10:18:55 0
Hatayspor´da güç ve dayanıklılık çalışması

Akın Bodur/İskenderun

 Hatayspor, Erzurum kampının ilk etabını tamamlayınca futbolculara izin vermiş ve geçen perşembe günü toplanarak, ikinci etap kamp çalışmasına başlamıştı.
Hatayspor´dan yapılan açıklamada, 'Hatayspor´un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum´da başlattığı çalışma takviminin ikinci etabı başladı. Futbolcular, Erzurum´da toplandı. Birkaç futbolcu ile aynı gün akşam saatlerinde idman yapıldı. Bordo-Beyazlılar, ilk gün iki idmanla geçirdi, ikinci gün sabah salonda çalıştı. Futbolcular, aletle kuvvet, güç ve dayanıklılık çalışması yaptı. Öğleden sonra da koşu, top çalışması, 5´e 2 dar alan çalışması yapıldı, çift kale maç oynandı' ifadesine yer verildi.
Öte yandan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı .Lütfü Savaş, kulübün Osman Çalgın Tesisleri´nde yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya geldi. Toplantıda, transfer çalışmaları, altyapı çalışmaları, yeni tesisler ve yeni stadyumla ilgili konular görüşüldü. Koltuk montaj ve çim serim aşamasında olan yeni stadın, 2020-2021 Süper Lig sezonunun ilk maçlarına yetişmemesi durumunda, maçların oynanması için Antakya Atatürk Stadyumu´nun ışıklandırılması da görüşüldü. Hatay Valisi Rahmi Doğan ve milletvekilleri de dün Hatayspor´un yeni stadında incelemede bulundu.

Takıma destek verenlere forma
Bu arada Antakya´da faaliyet gösteren ithalat, ihracat ve nakliye sektöründeki şirketlerin yöneticilerine Hatayspor forması hediye edildi. Hatayspor forması hediye edilen iş insanları arasında İlmettin Eskiocak, Ali Kavak, Necdet Sins, Ali Özbuğday, Aykut Özbuğday ve Sami Akar da bulunuyor.
HBB Başkanı Lütfü Savaş ve Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz, Antakya´daki bazı şirketleri ziyaret ederek, Hatayspor´a maddi ve manevi destekleri olan isimlere takımın formasının hediye edildi. Ziyarette değerlendirmede bulunan Hatay Başkanı Savaş, 'Hatayspor´a maddi manevi desteklerini esirgemeyen, her zaman takımın yanında olan iş insanlarına, takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim' dedi.
Hatayspor Kulübü de ziyaretlerle ilgili 'Hatay Büyükşehir Belediye Başkanıve Onursal Başkanımız Lütfü Savaş ve Başkanvekilimiz Aydın Toksöz, takımımıza maddi, manevi destek veren, Hatay´ın önde gelen iş insanlarına nezaket ziyaretinde bulundular. Savaş ve Toksöz, kıymetli iş insanlarımıza, Hatayspor´un şampiyonluk anı kupalarından ve formalarından hediye etti.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00