Hatayspor´un kampı Erzurum´da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Liginin yeni takımlarından Hatayspor yönetimi, 04-09 Ağustos tarihleri arasında takımın Erzurum´da kamp yapmasına karar verdi.

SPOR 6.08.2020 10:25:06 0
Hatayspor´un kampı Erzurum´da

Akın Bodur/İskenderun

Hataysporlu futbolcular, takımın teknik direktörü kesinleşmediği için Erzurum kampında çalışmalarına resmi anlamda teknik direktörsüz başlayacak ve çalışmaları antrenörlerle birlikte yapacak.
Hatayspor´un Erzurum kampına katılacak futbolcular da belli oldu. Buna göre Hatayspor´un Erzurum kamp kadrosunda şu isimler yer alacak: Rayane Aabid, Abdurrahman Canlı, Akın Alkan, Dame Diop, Emircan Koku, Gökhan Karadeniz, Halder Barbosa, Idır Ouali, Mirkan Aydın, Mahmet Emir, Selim Ilgaz, Soner Örnek, Strahil Popov, Süleyman Çamlıca, Yusuf Abdioğlu, Joseph Akomadi, Mesut Çaytemel. Hatayspor´un kamp kadrosu dışında bırakılan isimler ise Sadi, Caner, Kubilay Hamza Ömer, Buğra, Yasin Furkan oldu.

'Hatayspor trans fer limiti belirlendi: 92 milyon lira
Takımı çalıştıracak teknik direktörün ismi henüz belli olmasa da Süper Ligi maçları öncesinde Hatayspor formasını giyecek futbolculara yönelik transfer çalışmalarını da kısmen başlayan Hatayspor, yeni sezonda Süper Ligde transfere 92 milyon lira harcayacak. TFF, sezon öncesi Süper Ligdeki 21 takımın transferdeki harcama limitlerini belirledi. Buna göre, Hatayspor, sezon içinde 92.148.829 lira harcama yapabilecek. Hatayspor´un transfer limitti olan 92.148.829 lira, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Karagümrük Spor için de geçerli olacak. En yüksek transfer harcamasını ise Galatasaray yapabilecek. Galatasaray´un 429.042.297 lira harcama limiti bulunurken, Beşiktaş´ın 259.217.149 lira, Fenerbahçe´nin 154.411.381 lira, liin son şampiyonu Başakşehir Spor´un 148.395.590 lira, Trabzonspor´un ise 132.517.761 lira harcama limiti bulunuyor. Takımların harcama limitlerini aşması durumunda yüzde 5´e kadar ihtar cezası, yüzde 6-10 arasında kadro sunurlaması ceçası, yüzde 11-15 arasında transfer yasağı cezası, yüzde 16-20 arasında 1 puan silme cezası, transfer yasağı, kadro sınırlaması ve para cezası, yüzde 21-25 arasında 2 puan silme cezası, transfer yasağı, kadro sınırlaması ve para cezası, yüzde 26 ve üstünün aşılmasında ise 3 puan silme cezası, transfer yasağı, kadro sınırlaması ve para cezası yaptırımları TFF tanafından uygulanabiliyor.

Hatayspor´a 7-8 transfer yapılacak'
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor´un teknik direktörlüğü için Ömer Erdoğan ile resmi olarak henüz anlaşılmasa da takımla birlikte çalışmaya başladığını belirtti. Savaş, 'Futbol artık büyük bir endüstri. Bu endüstri içerisinde bilimi, teknolojiyi, yardımlaşmayı ve takım oyununu oynamayı başaranlar başarılı oluyor. Dünyada da bunları iyi kullanan insanlar başarılılar. Biz de yeni bir takımız. Ünlü teknik insanlar bizden teklif bekliyordu. Ama biz teknolojiden, bilimden, takımdaşlık ruhundan faydalanabilen, dünyada birçok futbol otoritesi ile çalışmış, aynı zamanda dünyayı bilen, çok dil bilen, bir teknik direktörle anlaşmayı tercih ettik. Tecrübeyi de burada kazanacak. Ömer Erdoğan resmi olarak henüz anlaşmasak da takımımızla birlikte çalışmaya başladı' açıklamasını yaptı. Hatayspor´un Süper Ligde şehrin ileri gelenleri tarafından yalnız bırakılmamasını beklediklerini ve takıma hem maddi hem de manevi desteklerin devam etmesi gerektiğini ifade eden Savaş, Hatayspor´un Avrupa kupalarında mücadele edecek bir takım olacağını, birgün Hatayspor´un Barcelona ile maç yapacağına inandığını da belirtti. Savaş, Hatayspor takımına transfer yapılacağını ve 7-8 takviye ile ilk sezonda hedefin ligi orta sıralarda tamamlamak olduğunu da kaydetti. Savaş, İskenderun´un da en az TFF Spor Toto İkinci Liginde bir takımı olması gerektiğine inandığını, İskenderun ve Payas belediye başkanları ile bu konuyu görüştüğünü söyledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57