HATSU faaliyet raporuna red

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü´nün (HATSU) Başkan Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurulu´nda 2017 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla red edildi.

GÜNCEL 9.05.2018 10:49:25 0
HATSU faaliyet raporuna red

İskenderun/SES

AKP´nin çoğunluğunu oluşturduğu Büyükşehir meclisinden sonra belirleyiciliğini HATSU´da da faaliyet raporunun reddedilmesi yönünde ortaya koydu.
HATSU 2017 yılı faaliyet raporunun oy çokluğuyla red edildiği Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu´nda yoklama ve bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan Mayıs ayı olağan toplantısında, Büyükşehir Belediye Meclisince seçilen komisyonların Genel Kurul Komisyonları olarak da görev yapması oy birliğiyle kabul edildi. HATSU 2017 Yılı Bilançosu (Bütçe Kesin Hesabı) oy birliğiyle kabul edilirken, HATSU Genel Müdürlüğü´nün 2017 Yılı Faaliyet Raporu ve Bilançosu ile ilgili hazırlanan Denetçi Raporu okunarak Genel Kurul üyelerine bilgi verildi.
Hatay ili sınırları içerisinde HATSU tarafından yapılan su ve kanalizasyon döşenmesi ile onarım ve bağlantı için yapılan tüm çalışmaların akabinde üst yapı kaplamasının HATSU bünyesinde veya ihale kapsamında yaptırılması hususunda Genel Kurul Kararı alınmasının talep edildiği ile ilgili çalışmalar yapmak ve rapor düzenlemek önergesi oy birliğiyle Palan ve Bütçe Komisyonu ile Altyapı, Mesken ve Kentsel Yenileme komisyonuna havale edildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00