'Hayırdır ne oldu?'

Hayırdır ne oldu?

SİYASET 9.03.2019 09:25:58 0

Nesrin Geyik/İskenderun

Turan Otağının etkinliğinde havai fişek gösterileri arasında konuşan DP adayı Aslan, “Benim iyi bir Turancı olduğumu bilirsiniz. Türklüğün kıblesi Ergenekon´dur, bundan rahatsız olanlar daha çok kıvranmaya devam edeceklerdir” dedi.
Aslan, 'Türklüğü ve Turancılığı ırkçılık olarak gören aptallara diyecek bir sözümüz yok. Türk olmaktan korkanlara da bir şey demiyoruz. Herkesin bir alt kimliği elbette vardır. Atatürk bu ülkede bir çok alt kimlik olduğunu bilmiyor muydu?. Bunları bilerek bu ülke insanını bir çatıda toplamak adına Türk milleti demiş. Bu çatı altında kardeşçe ayrım yapmadan yaşamak ve bu memlekete sahip çıkmak zorundayız. Türk milleti, Türk dili, Türk bayrağı olarak bir çatının altındayız ama bundan rahatsız olanlar var. Rahatsızlıklarını ortalığı karıştırarak gidermeye çalışanlara fırsat vermeyin. Bugün İskenderun üzerinde de oyunlar oynanıyor. Algı yaratarak bizleri ayrıştırmaya çalışıyorlar. Kişisel menfaat ve koltukları uğruna İskenderun halkını hiçe sayarak ittifakları dayattılar. Ne cumhur ne de millet ittifakı İskenderun´a bir şey veremez. Gelin İskenderun ittifakına sahip çıkın ve İskenderun´dan Ankara´ya bir ders verin” değerlendirmesini yaptı.
Bulut Tepe Mahallesindeki konuşmasında, yöre sakinlerinin tapu meselesinin çözümü için uğraştığını anlatan Aslan, buna rağmen ulaşım, altyapı sorununu çözdüğünü ifade etti. Aslan, 'Daha yeni Antakya´ya gelen cumhurbaşkanı İskenderun´a geliyormuş. CHP lideri de ondan bir hafta sonra geliyormuş. Hayırdır ne oldu? Seçim elden gidiyor herhalde. Bizim bu Ankara dayatmalarına tepkimiz demek ki işe yaradı. Mete Aslan´dan değil sizlerden korkuyorlar. Bulut Tepe ile Esen Tepe arasındaki sınırı bilmeyenler belediyeyi nasıl yönetecek?” dedi. Beş yıl önce köy statüsünden mahalleye dönüşen Yukarı Sakıt´ta konuşan Aslan, '17 yıldır oy veriyorsunuz daha yolunuzu yaptıramamışsınız. Bu mahallede iktidar partisine ciddi oy çıktı. Ne verdiler size? Gelirken araba yolda kalıyordu. Bu kadar bozuk yolları bu mahalle hak etmiyor. AKP´ye oy veriyorsunuz yıllardır. Bari bir yolunuzu yaptırsaydınız. Büyükşehir Belediyesi veya karayolları ne fark eder. Sonuçta yollarınız bozuk' diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22