HBB Başkan Savaş: Seçimde partilerden ziyade adaylar önemli

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı ve CHP´nin 31 Mart seçimlerinin HBB Başkan adayı Lütfü Savaş, yerel seçimler için ilk seçim bürosunu Antakya´da açtı.

SİYASET 2.02.2019 09:09:39 0
HBB Başkan Savaş: Seçimde partilerden ziyade adaylar önemli

Antakya Bağrıyanık Mahallesi´ndeki Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salon´nda düzenlenen etkinlikte yöre sakinleriyle bir araya gelen Savaş, onlarla kahvaltı yaptı, ardından çocukluğunun geçtiği Şirince Mahallesi´ndeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Seçilmesi halinde yeni dönemde ‘Teleferik Projesi´ni tamamlayacağını ve bölgeye daha çok tesis yapılacağını anlatan Savaş, “Yapacağımız bu tesislerde hem beraber eğlenip güleceğiz hem de gençlerimiz bu tesislerde çalışarak iş sahibi olacak. Altyapıda yaptığımız yatırımların karşılığını alıyoruz. Artık bu bölgede de su sıkıntısı olmayacak. Allah´a çok şükür hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzdeki seçim de çok önemli. Bu seçimde siyasi partilerden ya da liderlerden ziyade belediye başkan adaylarının kim olduğu daha önemli. Çünkü Hatay´ı ileri taşıyacak, menzile götürecek kişi parti lideri değil belediye başkanıdır” değerlendirmesini yaptı.

EXPO´yu, Gastronomi Kenti unvanı alınmasının ve yapılan tüm yatırımların kentin ekonomik refahı ve canlılığı için yapıldığını da ifade eden Savaş, Hatay halkının desteğiyle 31 Mart gecesi zafer kutlamasını köprübaşında yapacaklarına inandığını belirtti.

HBB´den yapılan açıklamaya göre, Hatay´da sporda artan başarıları da anımsatan Savaş, şunları söyledi: 'Kentin takımları ülkede ve Avrupa´da başarıya koşuyor. Hatayspor, 3. Lig´e düşmek üzereyken elinden tuttuk ve bugün Süper Lig mücadelesi veriyor. Türkiye Kupası´nda lig liderlerini dize getiriyor. Kadın basketbolcularımız Avrupa´nın en üst liginde oynuyor. Voleybolcularımız, satranç sporcularımız, güreşçilerimiz, su topu sporcularımız, engelli futbolcularımız, basketbolcularımız… hepsi Hatay´ın başarısı için ter döküyor” dedi. Savaş, seçim bürosunun kurdelesini keserek açılışı yaptı.

 

 

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57