'HBB, bir bakanlık bütçesine sahip'

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, Belediyesi Hanımlar Lokali´nde spor kursu alan kursiyerleriyle Tahtaköprü Piknik ve Mesire Alanı´nda kahvaltılda bir araya geldi.

GÜNCEL 27.09.2018 10:12:09 0

Antakya/SES

Kahvaltıda spor kursu alan kadınlara seslenen belediye başkanı Kimyeci, 'Sizlerin bizden bu programın devam etmesini talep ettiniz bizler de sizin bu talebinizi emir telakki ettik. Her cumartesi günü bu faaliyeti yapacağız' dedi. Kahvaltıya katılan Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik de belediyeden yapılan açıklamaya göre şunları söyledi: “Kadının olduğu yerde bereket vardır, kadınlar toplumun yarısını oluşturur, diğer yarısını da büyütür, geliştirir ve topluma kazandırır. Yani kadın demek; toplumun tamamı demek. Bugün Başkan Kimyeci´nin kadınlarımız için yapmış olduğu sosyal projelerin ne kadar anlamlı olduğunu bir kere daha gördük. Spor faaliyetlerine katılan kadınlarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir arada buluşmak nasip oldu. Rabbim bu kardeşliğimizi daim kılsın. Allah, Hatay´ımız için, Antakya´mız için birlikte çalışmayı inşallah önümüzdeki dönem de bizlere nasip etsin inşallah. Önümüzde yerel seçimler var, kadınlarımız çok etkili. Susuzlukla, sineklerle, yollarla imtihan olduğumuz yaklaşık 5 yıl geçirdik. Bir bakanlık bütçesine sahip olan Büyükşehir Belediyesi´ni birlikte, beraberce, el ele vererek AK Parti belediye anlayışına kavuşturacağız Allah´ın izniyle. Yolumuz uzun, meşakkatli, ancak evlatlarımız için, torunlarımız için, arkamızdan gelecek nesiller için güzel Bir Hatay bırakmak bizim boynumuzun borcu, sırtımızdaki vebaldir. Bu vebal duygusuyla çalışmaya ve partimize hizmet etmeye, hep birlikte yol yürümeye devam edeceğiz inşallah.
Kimyeci´nin eşi Nursel Kimyeci de “Hanımlarımız herşeyin en iyisine, en güzeline layık, onlar için ne yapsak az kalır. Bu güzel etkinliğe katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
AKP Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan ise “Birkaç yıl önce bu alan kimsenin gelmediği harap bir şekildeydi. Başkanımız bu alanı temizletti, restore etti, vatandaşların hizmetine uygun bir hale getirdi. Bu güzel etkinlikten dolayı Başkanımıza teşekkür ediyor, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyorum' diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04