HBB, Cizre´yi 3-2 yendi

Voleybol Erkekler 1. Ligi

SPOR 23.03.2021 14:58:20 0
HBB, Cizre´yi 3-2 yendi

Antakya/SES

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi´de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, sahasında konuk ettiği Cizre Belediyespor´u 3-2´lik setlerle yendi.
Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada, ligin 20. haftasının maçına iki takım da atak başladı ve mücadele boyunca etkili oldu. Maçın ilk setinde Hatay takımına göre daha etkili olan Cizre Belediyespor, bu seti 26-24 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.
Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, maçın ikinci setinde oyundaki dengeyi sağladı ve bu seti 25-19 kazanan setlerde durumu eşitledi: 1-1. Karşılaşmanın üçüncü seti de Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımının rakibine göre daha üstün olmasıyla geçti, Hatay takımı bu seti de 25-19 kazanarak, durumu 2-1 yaptı. Maçın dördüncü setinde sahadaki mücadele arttı, üstünlüğün el değiştirdiği seti Cizre Belediyespor 26-24 kazandı ve setler durum eşitlendi: 2-2.
Karşılaşmanın beşinci seti, maçın galibini belirledi. HBB´den yapılan açıklamaya göre, bu sette rakibi Cizre Belediyespor´un sahada oyun kurmasına izin vermeye çalışan Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, seti 15-10 kazandı ve maçın da 3-2 galibi oldu.

Galibiyeti kahvaltıda kutladılar
Cizre Belediyespor maçını 3-2 kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, galibiyeti düzenlenen kahvaltıda kutladı. Defne´deki Sultan Konağı´ndaki kahvaltıda bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediyesporlu voleybolculara teknik kadro ile yöneticiler de eşlik etti. Kahvaltıda, galibiyet ve takımın genel durumu ile ilgili konuşan kulüp başkanı Zekiye Yiğitbaşı, “Kritik bir galibiyet elde ettik. Hatay Büyükşehir Belediyespor´un hedefi mücadele ettiği her kulvarda kupa ve şampiyonluktur. Hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57