HBB destek verecek

Hedefleri Türkiye şampiyonluğu

SPOR 6.07.2019 09:46:01 0
HBB destek verecek

Orhan Yıldız/İskenderun

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U-16 yaş kategorisi Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarında büyük bir başarı elde ederek ilk dört takım arasına giren İskenderun Kayraspor futbolcularının hedefi Türkiye Şampiyonluğu.
Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Türkiye genelinde 161 takımın katıldığı şampiyonada yarı final ve final oynama hakkını elde eden İskenderun Kayraspor futbolcularını kutlayarak kendilerine her türlü imkan ve kolaylığın sağlanacağını belirtti.

Kafile uğurlandı
Bolu´da hafta sonu yapılacak ve Ankara, Samsun, Bursa ve Hatay illerinden gelen takımların karşılaşacağı müsabakalarda şampiyon olmayı hedefleyen futbolcu kafilesi, HBB 2 Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan tarafından Bolu´ya uğurlandı. Zabıta Müdürü Kaplan, “Başkanımız Lütfü Savaş´ın direktifleri doğrultusunda hem size hemde diğer spor kulüplerimize verdiğimiz desteği devam ettiriyoruz. Dileğimiz ve temennimiz Hatay´a şampiyon olarak dönmenizdir” dedi.
Kayraspor Kulüp Başkanı Seyfi Kesik, kısıtlı imkanlarla zoru başardıklarını ve takım ruhuyla hareket ederek finallere kaldıklarını belirterek Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve emeği geçenlere teşekkür etti. Kesik, “Bize inanan ve güvenen herkese minnettarız. Başta sporcularımızın aileleri olmak üzere bizlere tüm sezon boyunca destek veren spor camiasına büyük bir gurur yaşatmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00