HBB, finalde geçti: 90-88

Kadınlar Basketbol Süper Ligi´

SPOR 9.10.2020 11:21:31 0
HBB, finalde geçti: 90-88

 Türkiye Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci haftasında sahasında konuk ettiği Bellona Kayseri takımı karşısında ilk üç çeyreği geride tatamladı, maçın final çeyreğinde ise 2 sayı öne geçerek karşılaşmayı 90-88´lik s korla kazandı.

İskenderun/SES
Türkiye Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci haftasında sahasında konuk ettiği Bellona Kayseri takımını 90-88´lik basketle yendi.
Antakya Spor Salonu´nda önceki gün akşam oynanan karşılaşmada, Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya Abdelkader, Kübra, İdal, Özge ve Gizem ilk beşiyle başladı. İlk çeyrekte pota altını etkili kullanarak Gizem´le skor üreten Hatay Büyükşehir Belediyespor, rakibinin hızlı hücumlarla bulduğu sayılara engel olamadı ve ilk çeyrek Bellona Kayseri takımını üstünlüğü ile tamamlandı: 16-23
Maçın ikinci çeyreğine Hatay Büyükşehir Belediyespor takımı etkili başladı. Kübra ve Abdelkader ile skor üreten Hatay Büyükşehir Belediyespor, üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla farkı kapatmaya çalıştı, Bellona Kayseri takımı pota altından ürettiği sayılarla soyunma odasına önde giren taraf oldu: 34-45
İki takım da ikinci yarıya alan savunması yaparak başladı. Üçüncü çeyrekte dış atışlardan skor üretmeye çalışan iki takımın mücadelesine sahne olurken, üçüncü çeyrek de Bellona Kayseri takımının üstünlüğü ile tamamlandı: 48-66.
Karşılaşmanın final çeyreğinde rakibi karşısında farklı mücadele veren Hatay Büyükşehir Belediyespor, Abdelkader, İdil ve Gizem ile skor üretti, sert savunma yaptı ve rakibini hata yapmaya zorladı. Hızlı hücumlar ve ikili oyunlarla farkı kapatan Hatay Büyükşehir Belediyespor takımı, mücadeleyi 90-88 önde tamamladı ve maçı kazanan taraf oldu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22