HBB Dijital Gençlik Merkezi kuruyor

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Antakya Kisecik mevki HBB Yerleşkesi A Blok’ta bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

HATAY 8.12.2023 20:21:00 0
HBB Dijital Gençlik Merkezi kuruyor

Hatay Büyükşehir Başkan Vekili Fedai Yücedal başkanlığında toplanan mecliste gündeme alınan 41 madde ile gündem dışı 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda gündem dışı olarak meclise sunulan HATSU Genel Müdürlüğü’nün, DSİ 6. Bölge Müdürlüğü ve İl Bank tarafından Hatay’da yapımı tamamlanan içme suyu iletim ve atık su bertarafı çalışmalarının işletmeye alınabilmesi için elektrik aboneliği alınması ve elektrik borçlarının ödenmesinde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 100 milyon liralık kredi kullanması ve her türlü iş ve işlemler için HBB Başkanı Lütfü Savaş’a yetki verilmesi gündeme alınarak oy birliği ile kabul edildi.

Mecliste Belen, Kırıkhan, Hassa ve Erzin ilçelerinin Mahalli İdareler Muhasebe ve Bütçe Yönetmeliği hükümlerine göre 2023 Mali Yılı ek bütçeleri görüşülerek kabul edildi.

GENÇLERİN MESLEK EDİNECEĞİ “DİJİTAL GENÇLİK MERKEZİ” HAYATA GEÇECEK

Toplantıda, İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı’nın Avrupa Birliği Finansmanı ile UNDP Ve Türkiye Belediyeler Birliği İş birliğinde yürütülen “Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi” kapsamında oluşturulacak “Dijital Gençlik Merkezi” uygulama yeri ve personeli belirlenerek, planlanan tüm iş ve işlemlerde Başkan Savaş’a protokol ve sözleşme imzalama yetkisi verildi.

KADIN, ENGELLİ VE YAŞLI KOORDİNASYON MERKEZİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Kasım ayı meclis toplantısında Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulması kararı onaylanan;  yaşlı, engelli, kadın ve ailelerine psiko-sosyal danışmanlık ve rehberlik hizmetleri vermek, ilgili konularda eğitimler vermek, sosyal destek konularında bilgilendirme sağlamak, gerekli olduğunda kurumlara yönlendirmek ve bilinçlenmelerini sağlamak, ekonomik durumu yetersiz engellilere ayni ve nakdi yardım yapmak, konferans, seminer, sempozyum gibi etkinlikler düzenlemek amacıyla kurulması planlanan Kadın Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nin iş ve işlemlerine ilişkin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a protokol ve sözleşmeleri imzalama yetkisi verildi.


Anahtar Kelimeler: Dijital Gençlik Merkezi kuruyor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19