HBB Kadınlar: 80-Dafni Agiou: 45

Eurocup Women

SPOR 19.10.2022 13:56:00 0
HBB Kadınlar: 80-Dafni Agiou: 45

Antakya/SES
Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Eurocup Women ön eleme turu rövanş maçında Yunanistan ekibi Dafni Agiou Dimitriou takımını 80-45 kazandı.
Yunanistan'da oynanan ilk maçı 99-58 kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rövanş maçındada rakibini farklı yendi ve turu geçti.
Maçın ilk çeyreğinde iki takım da dengeli bir oyun ortaya koydu. Pota altını etkili kullanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ilk çeyreği 21-18 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde de etkili oyununu sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, soyunma odasına 38-31 üstün girdi. 
Maçın ikinci yarısında etkili savunma sergileyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı üçüncü çeyreği 59-37, karşılaşmayı da 80-45 kazandı. Maçta, Hatay Büyükşehir Belediyespor’da Gatling 16, Ayşe Cora da 14 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.
Karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve kulüp yöneticileri de izledi. Maç sonrası açıklamada bulunan Hatayspor Onursal Başkanı Savaş, “Ligdeki hedefimiz, ligin ilk dörtte tamamlamak. Avrupa hedefimiz ise gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek. Çeyrek final ya da yarı finali görmek istiyoruz. Maçta istediğimiz skoru kolayca aldık. Yeterli ve güçlü bir kadromuz var. Türkiye ve Avrupa’da hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Sadece basketbol maçlarına değil, futbol, voleybol ve hentbol maçlarımızda da taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlar oldukça takımlarımız daha iyi mücadele ediyor" değerlendirmesini yaptı.

Ligde Melikgazi Kayseri'yi konuk edecek
ING Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligin ikinci haftasında sahasında Melikgazi Kayseri Basketbol’u ağırlayacak. Maç, 16 Ekim Pazar günü saat 14.00’te, Antakya Spor Salonu’nda oynanacak. Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligin ilk haftasında, deplasmanda Bursa Uludağ Basketbol’u 75-62 yenmişti. 


Anahtar Kelimeler: Kadınlar: -Dafni Agiou:

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62