HBB´den bayram tedbiri ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge sorumlusu Taygun Cantürk, İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert´i ziyaret ederek, Kurban Bayramı öncesinde yaşanan sorunları görüştü ve alınacak tedbirl

GÜNCEL 6.08.2019 11:20:28 0
HBB´den bayram tedbiri ziyareti

Nesrin Geyik/İskenderun

Hatay Büyük Şehir Belediyesinin, vatandaşın huzurlu ve sıkıntısız bir bayram geçirmeleri için gerekli tedbirleri almaya devam ettiğini, ilgililerle görüşmeleri sürdürdüklerini ve sıkıntı, sorun, çözüm önerileri ile yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı diyalog halinde olduklarını ifade eden HBB Genel Sekreter Yardımcısı Cantürk, 'Halkın bayramda kurbanlıklarını gönül rahatlığı içinde ve hijyenik bir ortamda kesmeleri ve bu konuda gerekli önlemlerin alınması hususunda oda başkanımızla ortak bir görüş içindeyiz' değerlendirmesini yaptı.
İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Sert´le hem bayramda alınacak tedbirler, hemde odanın sorunları hakkında verimli bir görüşme yaptıklarına belirten Cantürk, 'Sorunlar ve sıkıntıları ortak hareket ve uyum içerisinde çalışmayla çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Bunun için de bu kentin tüm dinamikleri ve ilgilileri, gerektiğinde elini taşın altına koymaktan çekinmemelidir. Amaç ve hedefimiz önce sorunsuz bir bayram geçirmek, ardından el birliği, özverili ve uyumlu çalışmalar yaparak kenti hak ettiği yere taşımaktır' dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10267,09%-0,10
  • DOLAR

    32,29% -0,12
  • EURO

    34,83% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2414,46% 0,89
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21