HBB´den, belediyeye HADO eleştirisi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, HADO´ya ilişkin İskenderun Belediyesi yönetimini kent iskelesinin kullanndırılmaması konusundaki yaklaşımını eleştirdi.

GÜNCEL 4.09.2018 10:00:27 0
HBB´den, belediyeye HADO eleştirisi

Antakya/SES

Savaş, Hatay Deniz Otobüsü´nde (HADO) gelinen aşamayı da şu sözlerle değerlendirdi: “Türkiye´nin en hızlı gemisi iki aydır İskenderun Belediyesi ile ilgili yer teslimi sorunu nedeniyle bekletiliyor. İskenderun Belediye Başkanı´nın keyfiyeti nedeniyle seferlerimize başlayamıyoruz. Orası yalnızca İskenderun Belediyesi´nin değil tüm Hatay halkınındır. Vatandaşlarımız seçilmişlere haklarını korusunlar, diye oy veriyor. Hatay halkının bu insanların üzerinde emeği var. Bunun bilincinde olmalılar. Bir milli servet olan bu gemi iki aydır orada boşuna bekletiliyor.'

Savaş: Proje üretemeyenler laf üretiyor
Asi Nehri´ne kirli su akışının tamamen engellendiğini belirtti. Asi Nehri´ne arıtılmış temiz su akışının başlatıldığını ifade eden Savaş, 20 gün sonra nehrin eski görüntüsünden eser kalmayacağını belirtti. HBB´den yapılan açıklamaya göre, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ile HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz´ün, Asi Nehri ile ilgili eleştirilerine de bir anlamda yanıt veren Savaş, “Kentin gelişmesi yönünde hiçbir proje üretemeyen ve başarısız olan arkadaşlarımız yalnızca laf üretiyor. Bunlar sığ insanların davranışlarıdır. Arkadaşlarımız konuyu sadece Asi Nehrin´deki sudan ibaret sanıyor. Biz çalışmalarımızın yüzde 95´ini tamamladık. Altyapı için dört yıldır çalışıyoruz. Yüzde 5´lik kısmıda tamamladıktan sonra nehrin eski görüntüsünden eser kalmayacak' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22