HBB´nin zabıta sayısı 117

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 195. yıl dönümü ve Zabıta Haftası kapsamında HBB Başkanı Lütfü Savaş´ı ziyaret etti.

HATAY 2.09.2021 11:12:53 0
HBB´nin zabıta sayısı 117

HBB Zabıta ekipleri, Savaş´a yaptıkları ziyarette kent düzeni, yeni projeler ve devam eden uygulamalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Zabıta teşkilatının 1860´lara dayanan tarihini hatırlatan Savaş, köklü tarih ve birikimin sorumluluğuyla hizmet verdikleri için zabıta ekiplerine teşekkür etti. Hataylıların zabıta hizmetlerinden memnun olduğunu söyleyen Savaş, “Belediyenin görünen yüzü siz olduğunuzu unutmayarak, halkla iç içe çalışmalısınız. İnsanları kurumlardan ve kanunlardan uzaklaştırmayın. Gücünüz ve rehberiniz yalnızca kanunlar olsun' önerisinde bulundu. Hatay´da hijyen kurallarına uyarak halka kaliteli hizmet ulaştıran işletmelere ´beyaz bayrak´ vermek üzere çalışma başlatacaklarını ifade eden Savaş, müesseselerin zabıta ekipleri tarafından denetleneceğini söyledi. HBB Zabıta Daire Başkanı Alper Kılıçoğlu da 117 zabıta personeli ile kanunlar ışığında hizmet verdiklerini ifade etti. Ziyarette, zabıta üniforması giymiş çocuklar da bulundu. 

İskenderun Kaymakamlığı da Zabıta Haftası kapsamında sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi: 'Kentin sağlık, huzur ve güvenliğinin temin ve tesis edilmesini sağlamak üzere üstlendiği görev ve sorumluluklarının yanı sıra belediye idaresinin dışa açılan yüzü olması özelliğiyle de önemli bir yeri olan zabıta teşkilatının 195. kuruluş yıldönümünü kutluyor, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla görevini özveri ve fedakarlık ile yerine getiren tüm zabıta personellerini canı gönülden tebrik ediyor, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.'


Anahtar Kelimeler: zabıta sayısı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57