HBB'ye 'proje ziyareti'

Norveç Yaşam Bilimleri Üniversitesi SİEUGreen projesinin koordinatörü Prof. Sjur Baardsen ve koordinatör yardımcısı Dr. Manoj Kumar Pandey, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

GÜNCEL 1.12.2022 14:00:00 0
HBB

Antakya/SES
 17 ülke şehri arasından birinci seçilen HBB'nin proje uygulamasını yerinde görmek üzere gelen heyete, HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Murat Bayram ve proje yöneticileri eşlik etti. Ziyarette proje hakkında konuşan Prof. Baardsen, “Projenin merkezi Hatay. Projenin uluslararası kanallarda yer alması da oldukça onur verici. Bu kıymetli proje sayesinde ekonomimiz de gelişecek. Avrupa Birliği de bu gibi projelere çok önem veriyor. Umarım bütün belediye başkanları sizin gibi bu önemli projeleri hayata geçirir” dedi. 
Toprağa ihtiyaç duyulmadan yapılan projenin dünyada yaygınlaştırılması gerektiğini ifade eden HBB Başkanı Savaş ise şu değerlendirmede bulundu: “Yapmış olduğumuz bu proje geleceğin projesi olabilir. Gıda daha çok istenen ve daha az bulunan pozisyonuna gelecek. Biz uzun süreden beri kırsal kalkınma projeleri gerçekleştiriyoruz. Çiftçi ve üreticilere destek veriyoruz. Organomineral gübre üretiyor uygun fiyata Hatay’ın her bölgesine satıyoruz. Toprağa ihtiyaç duyulmadan üretim yapılmasından dolayı çok güzel bir proje. Ürettiğimiz ürünlerin hepsi steril ve organik. Bu gibi güzel projeleri arttırdığımız zaman tüm dünya bu işe girmek isteyecek. Her yönüyle insan, çevre ve sağlığa faydalı müthiş bir proje. Bu gibi önemli projeleri çoğaltmamız lazım."


Anahtar Kelimeler: ' 'proje ziyareti'

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19