HDP: Başvurular 05 Aralık´a kadar

HDP İskenderun ilçe yönetimi, 31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimlere katılacak belediye başkanlığı ve meclis üyeliği adaylık başvurularını almaya başladı ve başvuruların 05 Aralık tarihine kadar süreceğini açıkladı.

GÜNCEL 23.11.2018 10:59:49 0
HDP: Başvurular 05 Aralık´a kadar

İskenderun/SES

Partisinin ilçe binasında dün basın toplantısı düzenleyen HDP İskenderun İlçe Başkanı Ahmet Çahan, tarihteki en büyük toplumsal dönüşümlerin, büyük yapısal kriz ve kaoslar döneminde ortaya çıktığını ifade etti. Baskı ortamının eşit özgür ve demokratik yaşamın inşası için büyük bir olanak sunduğunu ifade eden Çahan, 'Örgütlü mücadelenin başarıdaki başat rolünü bilerek hareket etmek ve bütün toplumsal muhalefet kesimlerini içine alabilecek kapsamlı ittifaklarla seçime gitmek bu sınavdan bütün ezilen kesimlerin başarı ile çıkmasını sağlayacaktır. Elde edilecek başarı, baskıcı sistemi geriletip demokratik yaşamın önünü açacak potansiyelleri de ortaya çıkaracaktır' dedi.
Partisine adaylık başvurularının 05 Aralık tarihine kadar devam edeceğini ve seçim takvimi kapsamında adaylıkları netleştireceklerini belirten HDP İskenderun İlçe Başkanı Çahan, şunları söyledi: 'Yerel seçimlerde kazanmak bir başarıdır. Ancak yerel seçimler kapsamında yürüttüğümüz çalışmaların daha uzun erimli bir toplumsal mücadeleye zemin yaratması bizler açısından daha önemli bir kazanım olacaktır. Umut bizlerdedir. Başarı, bu umudun daha ileriye taşımaktadır. Bu umudu sokakta, evde, işyerinde, fabrikada, tarlada ve yaşamın her alanında diri tutan yoldaşlarımızla beraber önümüzdeki süreci yürüteceğiz.'

 


Anahtar Kelimeler: Ahmet Çahan HDP 31 Mart 2019

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00