Hedef 1 milyon fidan

Hatay Büyükşehir Belediyesi geçen yıl kentin farklı noktalarında çıkan yangınların yaralarını sarmaya devam ediyor.

8.01.2021 13:20:51 0
Hedef 1 milyon fidan

2020 yılının ağustos ayında Kırıkhan´daki hastane bahçesinde çıkan yangın mesire alanına sıçramış ve çok sayıda ağaç zarar görmüştü.

Yangın sonrası temizlik ve hazırlık çalışmalarının ardından bölgenin yeniden ağaçlandırılması için kolları sıvayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, kent ormanı olarak bilinen alana 4 bin 500 adet fıstık çamı fidanı dikti.

Fıstık çamı fidanlarını alanın yeniden yeşermesi için toprakla buluşturan Büyükşehir ekipleri, toprakların yeniden ağaçlandırılmasının orman yangınlarının yarasını sarmak için merhem olduğunu belirtti.

Bir yıllık hedeflerinin 1 milyon fidan olduğunu yineleyen Büyükşehir ekipleri, Başkan Lütfü Savaş´ın talimatlarıyla kent genelinde sürdürdükleri ağaçlandırma çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler: Hedef milyon fidan

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10871,08%0,16
  • DOLAR

    41,94% 0,02
  • EURO

    48,81% -0,09
  • GRAM ALTIN

    5407,29% 1,50
  • Ç. ALTIN

    8944,84% 0,00