“Hedefimiz üst lige çıkmak”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi´ne (BAL) yükselen İskenderun Belediyespor takımını makamında ağırladı.

SPOR 18.04.2018 10:33:04 0
“Hedefimiz üst lige çıkmak”

Orhan Yıldız/İskenderun

Başkan Dingil, “Disiplinli bir çalışmayla ve disiplinli bir bütçeyle takımımızı yükselteceğiz. Takımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlar ölçüsünde vereceğiz” dedi.
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son haftasında Samandağ Spor´u 1-0 yenerek şampiyon olan İskenderun Belediye Spor´un futbolcuları, kulüp yöneticileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eski görkemli günlere dönülebilir mi?
Kulüp Başkanı Levent Duman, ziyarette desteklerinden dolayı Başkan Dingil´e teşekkür etti, zorlu bir maratondan başarılı bir şekilde çıktıklarını söyledi.Teknik direktör Mehmet Kurt da, takımına güvendiğini ve İskenderun Belediyespor´un eski görkemli günlerine döneceğini söyledi.

Şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı
Futbolcularla şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil´de 'Ben umutluyum, inşallah bu takımı da BAL´da en üst sıralara taşıyacağız. Disiplinli bir çalışmayla ve disiplinli bir bütçeyle takımımızı yükselteceğiz. Takımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlar ölçüsünde vereceğiz. Bu konuda İskenderun´un tek yürek olması gerekiyor. Bunu başarabilirsek daha üst lige takımımızı çıkartabiliriz. Şampiyon olan futbolcularımızı tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz' diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04