“Hedefimiz vatandaşın hizmetlere kolay erişimi”

Daire müdürleri Kaymakam Soytürk başkanlığında toplandı

İSKENDERUN 30.03.2018 10:12:08 0
“Hedefimiz vatandaşın hizmetlere kolay erişimi”

İskenderun/SES
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, çalışmaları ekip ruhuyla yürütme ve hizme sunma gayretinde olduklarını belirterek, kamu hizmetlerinin çağdaş niteliklerde sunulması ve yurttaşların sunulan hizmetlere kolay ve çabuk erişmesi yönündeki çalışmalara hız kazandırılmasını hedeflediklerini söyledi.
İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı, İskenderun´daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kaymakam Soytürk başkanlığındaki toplantı, dün İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Binbay Toplantı Salonunda saat 14.00´da başladı. Resmi kurumların tabela formatları ile yazışma usul ve esasları ile şehit ve gazi yakınları ile ilgili iş ve işlemleri ile ilgili konular üzerinde yapılan değerlendirmenin ardından imza yetkileri yönergesi, etik davranış ilkeleri ve insan hakları, kurumların tasarruf tedbirlerine uymaları, kurumların geçen yıl gerçekleştirdikleri projeleri ile bu yıl hayata geçirmeyi planladıkları projelerinin değerlendirilmesi, izin kullanımı ve yazışmalardaki aksaklıklar, toplam kalite yönetimi konularının ele alındığı belirtildi.
Kentte yürütülen kamu hizmetleri ile kanunların uygulanması hakkında genel bir değerlendirme yapmak üzere bir araya gelindiğini kaydeden Kaymakam Soytürk, toplantının açılış konuşmasında İskenderun´a hizmet etmenin büyük bir heyecan ve onur verici olduğunu, ancak bir o kadar ağır bir sorumluluk da gerektirdiğini kaydetti. Soytürk, toplumda huzur ve güvenin sağlanması, eğitim ve sağlıkta kalitenin yükseltilmesi, şehit ve gazi ailelerine, yaşlılara, yardıma muhtaçlara, korunmaya muhtaç çocuklara ve engellilere sürekli ve kaliteli hizmet sunumu, halkın yaşam kalitesinin artırılması ve daha müreffeh bir ortamın sağlanması gibi hususların üzerinde en çok durulması ve desteklenmesi gereken konular olduğunu vurguladı.
Kaymakam Soytürk, işbirliği ve uyum içerisinde, kamu hizmetlerinin çağdaş niteliklerde sunulmasına ve vatandaşlarımızın sunulan hizmetlere kolay ve çabuk bir şekilde erişmesi yönündeki çalışmalara hız kazandırılmasının yerinde olacağını da sözlerine ekleyerek, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da görev ve sorumluluk bilinciyle, bir ekip ruhuyla hizmetlerin sunulması çabasında olunacaklarını ifade etti. Soytürk, “Bundan sonraki süreçte hizmet fedakârlığı ve vatandaş odaklı yaklaşımın artacağını temenni ediyorum” dedi.


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00