Hekimlere ´bayram ziyareti´

Tıp Haftası kutlanıyor. Hafta kapsamında, 14 Mart Tıp Bayramı ve Tıp haftası nedeniyle Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve bazı aile sağlığı merkezilerini ziyaret etti ve doktorların bayramını kutlandı.

HATAY 17.03.2018 10:31:16 0
Hekimlere ´bayram ziyareti´

 

Ziyarette, Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli doktorlarla sohbet eden kaymakam Sarı, hekimlerin zor şartlarda çalıştıklarına işaret edip, onların her zaman yanında olduklarını, sağlık ve huzur içerisinde nice Tıp Bayramları geçirmesi temennilerinde bulundu ve çiçek verdi.

Belen´de hekimlere ziyaret
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da, Belen Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret edip, doktor ve sağlık çalışanlarının bayramı ve haftasını kutladı. Vurucu, ziyarette,
'Zor ve bir o kadar da kutsal bir mesleği icra eden sizler, bizler için çok önemlisiniz. Görev ve sorumluluk alanınız, vatandaşlarımızın sağlık sorunlarını gidererek onların mutlu ve sağlıklı yaşamalarına olanak sağlamak. Çalışmalarınızla vatandaşlarımızın hayır dualarını alıyorsunuz. Rabbim sizlere güç kuvvet ve daha güzel şartlarda çalışma imkânı versin. Belenimizin en büyük sıkıntısı olan hastane sorununu çözdüğümüz anda, hem sizler hem de vatandaşlarımız sağlık sorunlarında ilçe dışına çıkma çilesinden kurtulacak, sizlerde daha donanımlı bir hastanede çalışma imkânı bulacaksınız. Bu Belenimizin makûs tarihinde bir dönüm noktası olacak. 14 Mart Tıp Bayramında Belen Devlet Hastanemizin çalışmalarına başlayarak, müjdeyi vatandaşlarımıza vermenin mutluluğu içerisindeyim' dedi.
Belen Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları da ziyaret için Vurucu´ya teşekkür etti.

Çocuklara sağlık mesleği tanıtıldı
Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde de Tıp Bayramı kapsamında sağlık ocağı ziyaret eden miniklere doktorluk ve hemşirelik mesleği tanıtıldı. Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik, 'Öğrencilerimizle birlikte, Sutaşı Mahallesinde bulunan sağlık ocağını ziyaret ettik, sağlık personellerinin görevinden bahsettik. Doktor ve hemşirelerin tıp bayramını kutladık' açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Hekimlere bayram ziyareti

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00