Hentbol takımı tanıtıldı

Bu yıl ilk kez Süper Lig´de mücadele edecek olan Hatayspor Hentbol Takımı için tanıtım toplantısı yapıldı.

SPOR 8.09.2021 18:32:11 0
Hentbol takımı tanıtıldı

Antakya/SES

Hatay Büyükşehir Belediyespor bünyesinde alt liglerde mücadele eden ve yeni sezonda Hatayspor bünyesine katılan hentbol takımı oyuncuları, teknik ve idari kadrosu toplantıda gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda, takım oyuncuları ve teknik kadro basına tanıtıldı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi´nde düzenlenen toplantıya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Zekiye Yiğitbaşı ile Hatayspor yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Tanıtım toplantısında takımın genel durumu ve hedefini açıklayan Hatayspor Hentbol Şube Sorumlusu Hasan Kılınç, “Takımımızı ve şehrimizi her arenada başarıyla temsil etmek istiyoruz. Hocamızın proje takımı olarak kurduğu bu takım artık Süper Lig´de mücadele edecek' dedi. A. Hatayspor aşkanı Tazearslan da takımdaki pırıl pırıl gençlerin bordo-beyazlı camiayı başarıyla temsil edeceğine inandığını ifade etti. Üç yıl içinde büyük aşamalar kaydedip Süper Lig´e çıkan hentbolcularla gurur duyduğunu belirten Savaş ise, “Bu takım hocamızın elinde hentbol ordusuna dönüştü. Biz onlara sadece yol arkadaşlığı yapıyoruz. Takımlarımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün çizdiği yolda ilerlediği için başarı kaçınılmaz oluyor. Tarihin, kültürün ve medeniyetin olduğu bir şehirde sportif başarının olmaması mümkün değildir. Başarıların artarak devam etmesi için elimizden geleni ortaya koymaya ve tüm ilçelerimizde yatırım yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki her sene finallerin kapısından dönen voleybolcularımız da bu sene süper lige çıkacak. Bizim felsefemizde asla alt liglere düşmek yok. Atatürk gibi daima ileriyi ve yukarıyı hedefleyeceğiz. Takımımızın hedefi de Avrupa kupaları olacaktır. Sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23