Her gelene ´maske´

İskenderun Belediyesi, salgına dönüşen koronavirüsle mücadele kapsamında üretilen maske sayısının günde 7 bini geçtiğini ve bunun 3 bin üzerindeki kısmının belediye yanında halka dağıtıldığını bildirdi.

İSKENDERUN 13.04.2020 12:38:18 0
Her gelene ´maske´

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, belediyenin ürettiği maskelerin İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü önünde (eski nikah salonu) halka ücretsiz dağıtımlının sürdüğünü ve sadece orada günde üç binin üzerinde maskenin halka ücretsiz dağıtımının yapıldığını ifade etti.

Kurumların maske ihtiyacının da karşılandığını anımsatan ve üretilen maskelerin İskenderun´da yaşayan halk tarafından kullanıldığını anlatan Akkoca, 'Her gelene maske veriyoruz. Burada maske kullanımına çok büyük talep var. Bankalar, resmi kurum ile marketlerin bölgede oğun olması ve oralara maskesiz girilmesinin yasak olması, buradaki maske dağıtımına ilgiyi arttırıyor. İskenderun halkı ´tamam artık maskeler bize yeter´ diyene kadar belediye olarak biz maske yapımını sürdürecek ve halka ücretsiz dağıtımını gerçekleştireceğiz' açıklamasını yaptı.

Maske dağıtımı hangi saatlerde?

Koronavirüsle mücadele kapsamında belediyenin maske üretim merkezinde çalışmaların sürdürüldünü ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da belediye yanında maske dağıtımının saat 08.00-17.00 arasında yapıldığını, bu saatler arasında belediye kültür müdürlüğü önüne gelen vatandaşlara görevlilerce maske verileceğini belirtti. Tosyalı, 0533.1908698 nolu whatsapp hatına adı, soyadı ve adresle yapılacak maska ve kolonya taleplerinin de karşılanacağını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: gelene maske

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19