Her hafta sonu spor etkinliği

İskenderun Belediyesinin, hafta sonu uzman eşliğinde başlattığı ´step aeorobik´ ve ´yürüyüş ve karın egzersizi´ etkinliği başladı.

GÜNCEL 22.11.2019 10:57:31 0
Her hafta sonu spor etkinliği

Akın Bodur/İskenderun

 Belediye, ´cumartesi günü sabah 08.00´da Sakarya Spor Salonunda uzman eşliğinde ´step aeorobik´ etkinliği, pazar günü de Atatürk Anıt Alanında sabah 07.30´da ´yürüyüş ve karın egzersizi´ düzenliyor. İskenderun´da 15 yıl önce yaşama geçirdiği ve aralıklarla sürdürdüğü belediyenin denetimi, uzmanların gözetiminde sabah sporu düzenlemişti. Atatürk Anıtı Alanında 15 yıl önce kadınlara yönelik olarak başlatılan sabah sporu, müzik eşliğinde uzmanların gözetiminde yapılıyordu.
İskenderun´da vatandaların sabah yaptığı yürüyüşe eşlik eden belediye başkanı Fatih Tosyalı, her hafta sonu düzenlenecek sabah sporu etkinliklerinde de vatandaşla birlikte spor yaptı. Yöre halkını sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet eden Tosyalı, Atatürk Anıt Alanı önünden başlayan yürüyüşü sahilde sürdürüp, tekrar Atatürk Anıtına geldi.
Yürüyüş sırasında vatandaşlarla sohbet eden Tosyalı halkın spora teşvik edilmesi amacıyla her hafta sonu yürüyüş etkinliğini gerçekleştireceklerini ifade etti ve sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet ettiğini belirtti. Belediye başkanı Tosyalı, 'Belediye tarafından sağlıklı ve zinde bir yaşam ve spor kültürünü geliştirmek için düzenlenen sabah sporu etkinliği, eğitmenler eşliğinde yapılıyor ve yürüyüş ve egzersiz hareketleri ile sona eriyor. Etkinliğin amacımız vatandaşı spor yapmaya teşvik etmek. Biz de vatandaşlarla birlikte spor yapıyoruz. Sabah erken saatlerde başladığımız yürüyüş, her hafta devam edecek' değerlendirmesini yaptı.
Öte yandan Antakya Belediyesinin, kadınlara yönelik düzenlediği ücretsiz spor kursuda devam ediyor. Bağrıyanık Mahallesi´ndeki Kültür Sanat ve Spor Merkezindeki kursla kadınlara step, aerobik ve plates dallarında ve etaplar halinde spor yapma imkanı sunulduğu belirtildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00