Her öğrencinin fidanı oldu

Arsuz Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilerle düzenlenen ağaç dikme etkinliğinde Çetillik Mahallesinde hazırlanan alanda 160 adet çam, okaliptüs ve akasya fidanını toprakla buluşturdu.

EĞITIM 9.12.2017 09:42:18 0
Her öğrencinin fidanı oldu

 

Proje kapsamında Özel Üstün Başarı Kişisel Gelişim Kursu ile işbirliğiyle mülkiyeti Arsuz Belediyesine ait olan alanda fidan dikim etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Arsuz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Yangın, Üstün Başarı Kişisel Gelişim Kursu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Öğrencilerle beraber Arsuz´da hem geleceğin ormanını hazırlamak hem de yaşadıkları coğrafyaya bir hatıra bırakmak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Yangın, dikilen her yeni ağacın gelecek nesiller için büyük önem arz ettiğini ifade etti. Yangın, 'Bu tür sosyal faaliyetler ile hem ilçemize hem de doğamıza sahip çıkıyoruz. Bugün burada saygı değer öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizle ile birlikte daha yeşil bir Arsuz için 160 adet fidanı toprakla buluşturduk. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.
Dünyayı daha yaşanabilir bir ortama dönüştürmeye yönelik öğrencilerle ile birlikte böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirten Sosyal Bilgiler Öğretmeni ve Proje Sorumlusu Selin Derin de, 'Yeni Nesillere dünyayı daha güzel bırakmak için Özel Üstün Başarı Kişisel Gelişim Kursu ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´ya ve çok değerli Hüseyin Yangın´a başvuruda bulunduk. Başvurumuzu dikkate alarak kendileri bizim için burayı en iyi şekilde hazırlayıp öğrencilerimizin burayı ağaçlandırmasını sağladılar” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23