'Her şeyin farkındayız'

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ve partinin İskenderun ilçe başkanı Bestami Bilgili kentte mahalle ve meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının bazılarına nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulund

GÜNCEL 14.08.2018 11:20:44 0

Nesrin Geyik/İskenderun

 Ziyaretlerde konuşan Hatay Milletvekili Özel, sorunların el birliği ile çözüleceğini ifade etti. Kentin Azganlık ve karayılan mahallesi ile İSDEMİR sitesinde yöre sakinleriyle görüşen, Düğünyurdu mahallesinde yapımı devam eden 5 derslikli ilkokul inşaatında incelemede bulunan milletvekili Özel ve AKP heyeti, kenttesi Deniz Ticaret Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ve MÜSİAD´ı da ziyaret etti. Bazı ziyaretlere Hatay eski milletvekili Mehmet Soydan ile 24 Haziran seçimlerine AKP adayı olarak katılan Abdulkerim Güven de katıldı.

'Milletimizin hikayesinde hep iyiler kazanır'
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetimine yaptığı ziyarette meclis çalışmaları hakkında bilgi veren ve konuşan Hatay Milletvekili Özel, “Hatay ve bölgemiz için en büyük projelerimizden biri olan, hayati önem arz eden Amanos Tünel projesi de inşallah hayata geçirilecek. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi her alanda gelişmesi adına Hatay´a hizmet etme noktasında büyük çaba sarf edeceğiz” dedi. Türkiye´nin ekonomisini çökertmek isteyen şer odaklarının bulunduğunu ifade eden milletvekili Özel, “Her şeyin farkındayız. Bu süreçten Türkiye, milletimiz, ekonomimiz daha güçlenerek çıkacak, yeni ekonomi modelimiz başarılı olacak. Milletimizin hikayesinde hep iyiler kazanır” dedi. Türkiye üzerinden oynan oyunlar olduğunu belirtip, buna tepki gösteren MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, da şunları söyledi: 'Son dönemde ülkemizin maruz kaldığı, hiçbir ekonomik kaide ile açıklanmayan etik dışı siyasi oyunları en ağır şekilde kınıyoruz. Çıktığımız uzun yolda, milli ekonomi modelimizi hedef alan tüm saldırılara karşı, sonucu ne olursa olsun devlet başkanımızın ve ekonomi yönetimimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu beyan ederiz. Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. Dik ve kararlı duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen halkımız, alt edilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecektir. Bu hususta devletimize ve halkımıza güvenimiz tamdır. Türkiye´nin en geniş tabanlı sermaye kuruluşu olarak MÜSİAD, bu mücadelede üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırdır.'

Özel: Sorunlar el birliğiyle çözülecek
Milletvekili Özel ve AKP heyeti, İTSO´ya yaptığı ziyarette de oda başkanı Levent Yılmaz´dan bilgi aldı. Oda yönetimi de kent ve bölgenin sorunlarının olduğunu belirttiği bir dosyayı milletvekili Özel´e verdi. Ziyarette, Amanos Tünel projesi, Gümrük Laboratuvarı, yabancılara konut satışı, İskenderun-Arsuz arasında yapılması düşünüldüğü belirtilen yeni organize sanayi bölgesi, toptancılar sitesi, yeni sebze hali, soğuk hava depolarının kurulması, nakliye sektörü ve Ro-Ro seferlerinin de arasında bulunan bazı konuların koşuldu. Ziyarete konuşan Hatay milletvekili Özel, 'Bölgenin ekonomik ve sosyal konularının gündeme getirilmesi ve sorunların en yetkili mercilerde çözülmesi noktasında artık bir yerlerden başlanmalı. Başlatılan projelerin hayata geçmesi noktasında hep birlikte çaba sarf edeceğiz. Şehir ekonomisini canlandıracak projelerin çözümü noktasında elimden gelen çalışmaları yapacağım' dedi.
Milletvekili Özel, Belen´de de esnaf ziyareti yaptı ve 24 Haziran´da partisinin Hatay milletvekili adayları ile Cumhurbaşkanlığı seçiminde verilen desteğe teşekkür etti. Bu ziyaretlere Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da katıldı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,81% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,60% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00