“Her türlü hizmeti hak ediyorlar”

Arsuz Belediyesi Halk Buluşmaları kapsamında Hacıahmetli ve Gözcüler mahalle sakinleriyle buluşan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Arsuzun bütün halkı bizim için çok önemlidir.

GÜNCEL 17.05.2018 11:50:49 0
“Her türlü hizmeti hak ediyorlar”

İskenderun/SES

Gözcüler ve Hacıahmetli halkının bize desteği, nezaketi, duruşu bizim için çok önem arz ediyor. Aslanlar gibi bizlere, partisine sahip çıkan mahallelerdir. Her türlü hizmeti hak ediyorlar. Bizler de bu bağlamda elimizden gelen her hizmeti sunmaya çalıştık” dedi.
Halk Buluşmalarını sürdüren Başkan Culha, Hacıahmetli ve Gözcüler toplantısında göreve geldikleri 2014´ten bugüne yürütülen çalışmalar, gerçekleşen proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Arsuz´un bütününün kucakladıklarını ve önemsediklerini ifade eden Culha, “Gözcüler ve Hacıahmetli halkının bize desteği, nezaketi, duruşu bizim için çok önem arz ediyor. Aslanlar gibi bizlere, partisine sahip çıkan bir mahallelerdir. Her türlü hizmeti hak ediyorlar. Bizlerde bu bağlamda elimizden gelen her hizmeti sunmaya çalıştık. Hepinizin bildiği ve gördüğü gibi Arsuz çok geniş bir alan ve yüzde doksanına yakını arazidir, tarladır yani, şehir değildir. Zaten bize 8 tane belde belediyesi teslim edildi. Ardından 25 tane köy. Köyden gelen mahallelerimizde ciddi anlamda sıkıntılar vardı. Biz bu kadar kısa zamanda ciddi bir refleks göstererek iyi bir ilerleme kaydettik ve birçok sorunu çözdük” diye konuştu.
Yürütülen çalışmalardaki başarının arkasında çalışma ekibinin bulunduğunu ifade ederek teşekkür eden Culha, gerçekleşmelere karşın eksik kalan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi. Culha, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben huzurunuzda teknik ekibime, idari ekibime, yardımcılarıma, meclis üyelerime ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sizlere teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin. Başarı bana ait değildir sadece. Bu bir ekip işidir. Büyük bir iştahla, bu ruhla çalışmaya devam edeceğiz. Geri kalan eksikliklerimizde en kısa sürede tamamlanacaktır. Biz meydanlarda çok fazla nutuk atmıyoruz, geçmişte de atmadık, şimdi de atmıyoruz, atmayacağız da.”

 


Anahtar Kelimeler: Arsuz Belediyesi nazım culha

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00