'Her zaman tek yumruk olduk'

Cumhur ittifakının Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı (HBB) adayı AKP´li İbrahim Güler, ilçelerde seçim bürosu açılışlarını ve toplantılarını sürdürüyor.

SİYASET 12.02.2019 10:55:07 0

İskenderun/SES

AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Güler, Antakya, Reyhanlı, Kumlu, Hassa ve Altınözü´nde cumhur ittifakının seçim büro açılışlarında yöredeki seçmenle buluştu.
Açılışlarda konuşan Güler, “Hatay´ı imar etmeye, inşa etmeye, Hatay´ı devletimizin imkânları ile buluşturmaya geliyoruz” değerlendirmesini yaptı.
“Cumhur ittifakı geçmişte de vardı. Bu gün de var. Zannediyorlar ki; Cumhur ittifakı daha fazla belediye almak için. Oysa Cumhur ittifakı Devleti bekası, milletin birliğinin tehlikeye girdiği her dönemde vardı” diyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı AKP´li İbrahim Güler, milletvekilleri, parti yöneticileri ve ilçe belediye başkan adayların da katıldığı seçim bürosu açılışlarında, şöyle konuştu: 'Cumhur İttifakının ete kemiğe büründüğü Hatay´dayız. Cumhur İttifakında tarih yazacak, 31 Mart´ta hevesleri kursağında kalacak. Yürekleri bayrak, vatan, millet için atan yiğitlerin diyarındayız. Beladan bekaya doğru gidilen yolda, Cumhur İttifakı tabanda coşkuyla destek bulmuştur. Cumhur İttifakının sancağını 15 ilçede Hatay´ın burçlarına; vatan için, millet için, devlet için, bayrağımızı dikeceğiz.'
Hatay´a hak ettği hizmeti getireceklerini ifade eden Güler, '24 Hazirandan çıkıp yine 24 Haziran gibi önemli 24 Haziran gibi hassas değerli bir seçime doğru gidiyoruz. Biz her ulusal anlamda hem milli, hem de yerel hizmetler açısından değerli olan bir seçime doğru gidiyoruz. Bizler Hatay´da her konuda her zaman birlik içerisinde olduk. Her daim birlikte hareket ettik, milli meselere karşı her zaman tek yumruk olduk' dedi.

'Engel yok, bahane var'
AKP HBB adayı Güler, şu değerlendirmeleri yaptı: 'Bir türkü tutturmuşlar hizmetleri engelliyorlar, diye. Seçim öncesi köy yolarını ve sorumluluk hizmet alanlarını dört elle sarılıp yapmaya çalışıyorlar. Daha önce engel olanlar şimdi engel mi olmuyor?HBB mecliste 2.886 karar alınmış. Üç tanesi hariç hepsi geçmiş. Bu bütçeler büyükşehir belediye meclisinin onayı ile yapılıyor. Engel yok bahane var. Beceriksizlik var. Topu taca atmak var. Muhtarlarla oy pazarlığı yapmak var. Bunları pazarlık anlayışı yapan var. Millete hizmet etmeyi bir lütuf olarak görenler var. Bu zihniyeti bu düşünceyi sandığa gömeceğiz. Hatay devletin imkânları ile buluşacak. Büyükşehir bütçesi 7 buçuk katrilyon eski parayla 5 yılda Hatay´a ne yapıldı?'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23