´Herkes İçin Spor´ etkinliği

Arsuz Kaymakamlığı ve Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Arsuz Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bazı kurumların da katkı verdiği Herkes İçin Spor etkinliği Arsuz´da düzenlendi.

GÜNCEL 18.11.2019 11:55:35 0
´Herkes İçin Spor´ etkinliği

Orhan Yıldız/İskenderun

 Payas´ta düzenlenen Herkes İçin Spor Günleri etkinliği ise kentin tarihi mekanlarından Sokollu Mehmet Paşa Külliyesinde yapıldı.
Arsuz´daki etkinlikte öğrenciler de çeşitli gösteriler sundu. Farklı sportif etkinliklerin bir arada yapıldığı etkinlikte, özellikle sporun insan hayatındaki önemi ve hayatını nasıl etkilediği ifade edilmeye çalışıldı. Herkes İçin Spor etkinliğine Belen Kaymakamı ve Arsuz Kaymakamvekili Hayrettin Baskın, Arsuz Belediyesi Başkanvekili Corç Turan, Herkes İçin Spor Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Karakuş ile federasyonun il temsilcisi Hasan Tahsin Bakan da katıldı. Etkinliğin, 3 yaşından 93 yaşına kadar, her yaş ve her kesimden insanın yaşam kalitesini arttırmak, sağlık, huzur ve mutluluğu ön plana çıkaracak spor kültürünü yaygınlaştırmak; spor branşlarının yaygınlaşması için şenlik, oyun ve rekreatif yarışmalar düzenlemek, sigara, alkol gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durma, daima aktif yaşam tarzını benimseme, aile ve toplum ile uyum içinde olma gibi değerleri kazandırmayı da amacıyla yapıldığı açıklandı. Etkinlikte Arsuz Halk Eğitim Merkezi Mehteran takımı ve halk oyunları gurubu ile yörede özel eğitim veren Yükseliş Kolejinin bando ve karate takımının gösterisi de yer aldı. Sporun yaşam kalitesi için önemli olduğunu belirten Arsuz Belediyesi Başkanvekili Turan, “Spor, huzur ve mutluluk, sağlık için vazgeçilmez bir unsurdur. Belediye olarak, doğa ve su sporları başta olmak üzere birçok branşta halkın spor yapması için teşvik etmeye çalışıyoruz' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00