“Herkesi kucaklayan bir anlayışla geliyoruz”

CHP adayı Güven´den Madenli´de miting gibi açılış

SİYASET 13.03.2019 10:40:07 0
“Herkesi kucaklayan bir anlayışla geliyoruz”

Nesrin Geyik/İskenderun

´Millet ittifakı´nın Arsuz Belediye Başkan adayı CHP´li Dr. Asaf Güven, 31 Mart sonrasında Arsuz´u bekleyen yenilikleri ve hayata geçireceği projeleri anlatarak, sosyal belediyecilik yapacağının sözünü verdi. Güven, “Herkesi kucaklayan bir anlayışla geliyoruz” dedi.
CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, baba ocağı Madenli´de gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışında büyük bir coşkuyla karşılandı. Karaağaç´tan Madenli´ye kadar gerçekleşen motor ve araç konvoyu ile desteklenen açılış, miting havasında gerçekleşti. Meşaleler, havai fişek gösterileri, zılgıtlar ve kurban kesimi ile görsel bir şölene dönüşen seçim bürosunun açılışında konuşan Dr. Güven, “Çocukluğumun, gençliğimin geçtiği mahallemdeki bu coşku ve kalabalık 1 Nisan´da Arsuz´da yeni bir sayfa açacağımızın göstergesi. Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla çıktığımız yolda, sizlerin desteği inancımızı daha da arttırıyor. Hayatımızı bu mahallelerde sürdürdüğümüz, hayaller kurduğumuz, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi birlikte paylaştığımız ilçemiz Arsuz´un geleceği için çıktığımız yolda bizimle tek ses, tek yürek olan herkese çok teşekkür ederim. İnanıyoruz ki; Mart´ın sonu bahar olacak. Belediyecilikteki deneyimimiz ile birlikte, üreten, gelişen ve herkesi kucaklayan bir anlayışla hep birlikte Arsuz´u geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

Buhur ve kurbanlı karşılama
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da, yağan yağmura rağmen yaşanan coşkunun 31 Mart´ta baharın müjdecisi olduğunu belirterek, yerel seçimlerde birlik içinde, sevgi ve dostluk içinde kazananın Arsuz olacağına vurgu yaptı.Mahalle girişinde ‘Evine hoş geldin efsane başkan´ ve ‘Kalitesi tescilli başkan´ pankartları ve buhurla karşılanarak kurban kesilen karşılamanın ardından Madenli seçim bürosunun açılış kurdelesini CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, katılımcılarla birlikte kesti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22