Hırsızlık, yaralama ve yağmalamaya gözaltı

Hatay’da hırsızlık, yağmalana ve yaralama olaylarına karıştıkları tespit edilen süpneliler Hatay emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

HATAY 10.06.2023 22:48:00 0
Hırsızlık, yaralama ve yağmalamaya gözaltı

İskenderun’da silahla yaralama ve yağmalama suçlarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silahla yaralama ve yağmalama suçlarından aranan R.C. ve Ş.Y’nin adreslerini tespit etti. Buluttepe ve Meydan mahallelerindeki ikametlere düzenlenen operasyonda zanlılar yakalandı. Adreslerde 2 tabanca ve 18 fişek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.Y, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, R.C. ise serbest bırakıldı.

Depremde hasar gören araçları çalıyorlar

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Otodan Hırsızlık suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Antakya Güzelburç Mahallesinde boş alanda bulunan depremde hasar görmüş 4 araçtan parça sökmeye çalışan V.İ. ile K.K. yakalandı.

İskenderun Piri Reis Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının şüphelilerinin M.A.K. ile M.K. oldukları tespit edilmiştir. Şahıslar aynı gün çalmış oldukları 31… plakalı motosikletle birlikte yakalanmış tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Antakya Narlıca Mahallesi’nde meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelisi V.S. çalmış olduğu 2 adet bilezik ile birlikte yine aynı mahallede kovalamaca sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19