'Hizmet sözü veriyorum'

´Cumhur İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı AKP´li Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını Bekbele, Yıldırımtepe, Buluttepe mahallelerinde toplantı, esnaf ve ev ziyaretleriyle sürdürdü.

SİYASET 27.03.2019 10:51:37 0

Akın Bodur/İskenderun

Tosyalı, halka hizmet sözü verdi.
Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Türkiye Varlık Fonu A.Ş. YK üyesi olan abisi Fuat Tosyalı, ittifakın HBB Başkan adayı İbrahim Güler, Hatay eski milletvekili Mehmet Soydan ile AKP ve MHP yöneticilerinin de katıldığı seçim ziyareti ve toplantılarında konuşan, seçimlerde destek istedi. Mahallelerin belli başlı mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağınıanlatan Tosyalı, İskenderun´a hak ettiği hizmetler için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü vererek, bu seçimi çok iyi bir netice ile bitirerek hükümet işbirliğiyle İskenderun´u şaha kaldıracaklarını belirtti. Seçilmesi halinde kentte yapacakları proje ve çalışmaları anlatan AKP´li Tosyalı, şöyle konuştu: “Emin olun İskenderun´a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Sahile ve Akçay´a plajlar yapıyoruz. Seyir terasları, kadın eğitim merkezleri, 11 kilometrelik bisiklet yolu, yeni nesil semt pazarları, kütüphaneler, devasa parklar, kültür merkezleri, gezici başkanlık ofisleriyle her türlü hizmeti ayağınıza getireceğiz. Bunun için bir olcağız, iri ve diri olacağız; kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız.'
Mahalle toplantılarında konuşan Hatay Milletvekili Özel de, 'Biriz, beraberiz. İskenderun her zaman haklıdan, doğrudan, hizmetten yana oldu, olmaya da devam edecek. Biliyorum ki, kardeşleri Fatih Tosyalı ile elele verip, güzel bir geleceğe sımsıkı sarılacaklar. Cumhur İttifakını Hatay´da tesis ederek halkımıza gereken önem ve hassasiyeti gösterip hizmetlerle bütünleştireceğiz. Bu güzel, coşkulu tablo zaferin habercesidir' dedi. AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler de büyükşehir ve İskenderun´da belediyelere AK Parti bayrağını dikeceklerini, hükümetinde desteğiyle hizmetlerle donatacaklarını söyledi.

 


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62