'Hizmetin sınırı yoktur'

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Arsuz Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Güven, Arsuz´a hep birlikte hizmet edeceklerini belirtti.

GÜNCEL 2.05.2019 10:54:33 0

İskenderun/SES

31 Mart seçimlerinde seçilen muhtarları kutlayıp, başarı dileyen Arsuz Belediye Başkanı Güven, birlikte çalışacaklarını ve sürekli iletişim halinde olacaklarını ifade etti. Güven, “Mutlaka her mahallede bir sıkıntı vardır. Arsuz Belediyesi olarak hem mahallelere hem de ilçeye hizmeti en iyi ve en hızlı şekilde getirmek için elimizden geleni yapacağız. Aayrım yapmadan, ayrıştırmadan görev yapacağız. Belediye bünyesinde bulunan Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü daha aktif olarak kullanacağız. Muhtarlarımız bu müdürlüğümüz ile iletişime geçip, istek ve taleplerini iletebilir' dedi. Hizmetin sınırının olmadığını anlatan Güven, belediyenin açıklamasına göre, şöyle konuştu: 'Hizmet almak milletin hakkıdır. Mümkün olduğu kadar istek ve talepleri yerine getirmeye çalışacağız. Ama öncelikleri düşünmek lazım. İhtiyaçlarla ilgili bir sıralama yapılması gerekir. Bu ihtiyaçların kaçı Arsuz Belediyesi tarafından yapılır, kaçı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılır değerlendirmesini yaparız. Bunları yaparken de mutlaka bir program dâhilinde yapmak gerekir. Tabi biraz da sabırlı olmak gerekir. Yapılacak hizmetlerin anında olması zordur. Zamanla hangi mahallemizin, hangi hizmete ihtiyacı olduğunu tespit eder ve en kısa süre içerisinde bu hizmetin, bu isteğin yerine getirilmesi için çalışmalarımızı başlatırız.'
Arsuz Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Ali Yoksulabakan da, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü´nün yetki ve sorumluluk alanları ile ilgili muhtarlara bilgi verdi.

 


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00