'Hizmetleri tek tek kazandıracağız'

´Cumhur İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı AKP´li Fatih Tosyalı, Dumlupınar, Muradiye, Pınarbaşı ve Cırtıman mahallelerinde yaptığı toplantılarda, yöre sakinlerine “Tek kuruş menfaat ve çıkar beklentimiz yok.

SİYASET 29.03.2019 11:27:34 0

Akın Bodur/İskenderun

 Tek gayemiz İskenderun´u hakkettiği hizmetlere kavuşturmak” diye seslendi.
Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel´in de katıldığı toplantıda, eşi Arife Tosyalı´yla hbirlikte platforma çıkan ve havai fişek gösterisi altında konuşan Tosyalı, bölgenin mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağını söyledi. Seçimi çok iyi bir netice ile bitirerek hükümet işbirliğiyle İskenderun´u şaha kaldıracaklarını anlatan Tosyalı, 'Emin olun İskenderun´a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Bunun için iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Hatay Milletvekili Özel, 31 Mart´ın Hatay için milat olacağını belirterek, 'Bu seçimde tarihi zaferle Cumhur İttifakını Hatay´da tesis ederek halka gereken önem ve hassasiyeti gösterip hizmetlerle bütünleştireceğiz” dedi.
Tosyalı, Hatay Milletvekili Özel, AKParti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile birlikte, İskenderun LİMAK Port´u da ziyaret ederek, genel müdür Gündüz Arısoy ve çalışanlarla sohbet etti, seçilmesi halinde uygulayacağı proje ve faaliyetleri anlattı, destek istedi. Tosyalı, 'İskenderun Belediyesi´ne kurumsal bir kimlik kazandırmak için yola çıktık. Hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Bunları şekillendirecek projelerimiz var. Bu çıtayı sizin de sayenizde daha yukarıya, burada yaşayan insanların memnuniyet düzeylerini, yaşam kalitesini daha da arttıran bir faaliyet ortaya koymak nasip olur. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi. Kentte esnaf ziyareti de yapan Tosyalı, sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62