Huzurevine bayram ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, Kurban Bayramının ilk günü Serinyol Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret edip, büyükler ile devletin himayesinde büyüyen çocuklara moral verdi.

5.09.2017 12:14:14 0
Huzurevine bayram ziyareti

 

Bayramların, kaynaşma ve paylaşma günü olarak kabul edildiğini anımsatan vali Ata, yaşlılara çeşitli hediyeler; çocuklara da bayram harçlığı dağıttı.
Ziyarette, huzurevi sakinleri adına konuşan Ahmet Fikret Kutsal, vali Ata ve beraberindekilerin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek, anlamlı ziyaret ile güç verip, ayrı bir bayram sevinci yaşattıklarını söyledi.
Bayram ziyaretinde konuşan vali Ata da, “Bayram gününde büyüklerimiz ve çocuklarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Devletimiz son yıllarda özellikle sosyal hizmetler konusunda yaptığı hizmetlerle önemli aşamalar kaydetti. Bu hizmetleri geçmişle kıyasladığımız zaman bugün çok çok iyi bir seviyede olduğumuzu söyleyebiliriz. Devletimiz ihtiyaç sahibi büyüklerimizin, çocuklarımızın en iyi şekilde bakılması, yarınlara iyi bir şekilde hazırlanması için azami gayreti göstermektedir. Arkadaşlarımız sizleri rahat ettirmek için çalışıyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum. Benim iş yoğunluğu nedeniyle sizleri fazla ziyaret etme şansım olmuyor ama ilgili vali yardımcısı arkadaşım sık sık buraları ziyaret ediyor. Bir sorununuz veya talebiniz olduğu zaman onlar vasıtasıyla bana çok rahat ulaşabilirsiniz. Bizim arzumuz sizlerin hayatlarını sorunsuz idame ettirmesini sağlamaktır. Bunun için üzerimize düşen bir şey olursa yerine getirmek için gayret göstereceğiz” dedi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Ata´nın Serinyol Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin de katıldı.


Anahtar Kelimeler: Huzurevine bayram ziyareti

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04