İbadethanelerde belediye temizliği sürüyor

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kentteki cami, Kur´an kursu, türbe, ziyaret, kilise ve havra gibi ibadethanelerde temizlik çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL 2.07.2018 09:47:33 0
İbadethanelerde belediye temizliği sürüyor

Antakya/SES

 Belediyeden yapılan açıklamada, 'Şehirdeki 295 ibadethanenin temizlik çalışmaları kapsamında Ovakent Mahallesi Merkez Camii, Güzelburç Mahallesi Yeni Sanayii Camii ve Cebrail Mahallesi Cumhuriyet Camii´de halılar yıkandı, kapsamlı temizlik yapıldı. Belediye, kutsal mekânların temizliğine önem veriyor ve her zaman temiz kalması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışma gerçekleştiriyor. Vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam edecek. belirtildi. Özel ibadethane temizlik araçları ile özellikle camilerde yıkanan halılar aynı anda kurutulduyor ve vatandaşlar beklemesine gerek kalmadan ibadetlerine devam edebiliyor' ifadesine yer verildi.

95 mahallede kapsamlı temizlik
Antakya Belediyesi , kentin 95 mahallesinde kapsamlı temizlik çalışmasını da periodik olarak sürdürdüğünü bildirdi. Açıklamada şunlara yer verildi: 'Cebrail, Ürgenpaşa, Saraycık ve Yaylacık Mahalleleri´nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Bölgelerde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların sağlığını tehdit eden çevresel kirlilikler gideriliyor. Vatandaşların sağlıklı, temiz bir çevrede yaşaması amacıyla sorumluluk alanında bulunan ilçedeki tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarına planlı olarak devam ediyor.'


Anahtar Kelimeler: Antakya Beldiyesi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57