İftarı askerlerle açtılar

İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlasında vatani görevini yapan askerlere kışla yemekhanesinde iftar yemeği verildi.

7.06.2017 10:12:30 0
İftarı askerlerle açtılar

İftara, Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakamvekili Hakan Kılınçkaya, Garnizon Komutanı ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykar Tekin, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan da katıldı.

İftar sonrası değerlendirmede bulunan Dingil, belediyeden yapılan açıklamaya göre, 'Ramazan ayının güzelliklerinin yanında iftar sofralarının da büyük bir yeri ve önemi var. İftar sofraları birlik beraberliğin, manevi hazzın ve paylaşım ruhunun en güzel şekilde sergilendiği, oruç ibadetimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve manevi hazzını derinden yaşadığımız sofralardır. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan´da askerlerimiz ile aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Ülkemizin güvenliğini sağlayan sınır boylarında ve ülke genelinde gece gündüz demeden nöbet tutan bütün mehmetçiklerimizi yüce rabbim korusun. Tüm askerlerimize, komutanlarımıza ve güvenlik güçlerimize kuvvet versin. Vatan için, bayrak için, bizler için canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah´tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum' diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: İftarı askerlerle açtılar

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22