İkem yolunda ortak çalışma

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Arsuz Belediyesi´nin birlikte yürüttüğü Yelken caddesinde altyapı ve yol yapım çalışmalarını kontrol ederek, ekiplerden bilgi aldı.

GÜNCEL 12.11.2020 16:08:08 0
İkem yolunda ortak çalışma

Karaağaç Konarlı Mahallesinde bulunan Yelken Caddesinde Arsuz Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonuyla zemin beton asfalt serimine uygun hale gelmesi için trimer kazısı devam ediyor, yolda sıkça yaşanan su birikintisine karşın yağmur sularının tahliyesine yönelik boru döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve ekiplerden bilgi alan Başkan Güven, İkem yolu diye de adlandırılan Yelken Caddesindeki çalışmaların sık yaşanan su birikintisi nedeniyle geciktiğini ifade etti. Başkan Güven, “Yelken Caddemizde yağmur sularının sürekli olarak göllenmesi sebebiyle yolumuzu sık sık tamir etmemize rağmen yolumuz bozuluyordu ve vatandaşımızın haklı bir tepkisi doğuyordu. Söz konusu yolumuzda asfalt çalışmalarımız, su birikintisini önleme çalışmaları sebebiyle gecikti. Şu anda hem yağmur sularının tahliyesine yönelik boru döşeme çalışmaları hem de asfalt çalışmaları birlikte başlamış durumda. Bu konuda büyük destek sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sn. Lüftü Savaş´a ve ekibine teşekkür ediyor, belirli nedenlerle yaşanan gecikmeden dolayı da vatandaşlarımızın affına sığınarak yolumuzun halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Güven, Karaağaç ve Nardüzü Mahallerinde de altyapı çalışmalarının tamamlandığı birçok noktada yol yapım çalışmalarının program dahlinde devam ettiğini kaydetti.


Anahtar Kelimeler: İkem yolunda ortak çalışma

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57