“İki iyi çocuk” vizyonda

Başrollerini Sarp Levendoğlu, Kazım Karakadıoğlu ve Sevcan Yaşar´ın paylaştığı, Hamdi Alkan, Murat Serezli, Günay Karacaoğlu, Devrim Özder Akın, Mehmet Ulusoy, Bülent Yıldıran, Hakan Güven gibi oyuncuların yer aldığı “İki İyi ?

GÜNCEL 30.08.2018 10:06:58 0
“İki iyi çocuk” vizyonda

İskenderun/SES

 Filmin yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz, görüntü yönetmenliğini de Argyris Theos üstlenmişti. Filmin müzikleri ise Yeni Türkü grubunun kurucusu Derya Köroğlu tarafından yapıldı. Köroğlu, filme; ´İki İyi Çocuk´a özgün bir şarkı da besteledi. Senaryoyu okuyup, görüntüleri izledikten sonra filmin müziğini yapmaya karar verdiğini belirten Köroğlu, ´´Filmin senaryosu ve görüntüleri sanki bu zamanın dışında gibiydi, insani yönünden çok etkilendim. Özlem Ünaldı´nın senaryoyu okuyarak yazdığı şarkı sözlerini de çok beğendim ve şarkıyı severek besteledim´´ dedi. Filmin ve şarkının akılda kalıcı olduğunu anlatan Köroğlu, ´İki İyi Çocuk filmini o kadar benimsedim ki klibinde de yer aldım´´ değerlendirmesini yaptı.
Galası, çekimlerinin de yapıldığı Hatay´da gerçekleştirilen İfilminin başrol oyuncularından Sarp Levendoğlu da gazetemize iletilen yazılı açıklamaya göre, “Uzun zamandan beri okuduğum en namuslu senaryoydu. Senaryoda her türlü ajitasyonun reddediliyor' değerlerlendirmesini yaptı. Komedi unsurların ön plana çıktığı filmde Akdeniz insanının kendine özgü barışıklığı ve sıcaklığı da yansıtılmaya çalışılıyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00