İl birincisi Namık Kemal Ortaokulu

İskenderun´da ‘yüzme bilmeyen kalmasın´ projesine katılarak yüzme öğrenen öğrenciler ilde düzenlenen Hatay Okul Sporları Yüzme Şampiyonası´nda madalya kazandı.

SPOR 15.01.2020 10:02:42 0
İl birincisi Namık Kemal Ortaokulu

08-10 Ocak tarihleri arasında yapılan Hatay Okul Sporları Yüzme Şampiyonası´na 13 öğrenci yüzücü yarıştı. İskenderun Namık Kemal Ortaokulu erkek takımı 15 birincilik, 5 ikincilik ve 5 üçüncülük madalyası alıp, il birincisi oldu. Başarılı olan öğrenci sporcular Türkiye şampiyonasına katılacak. 

Yarışmada dereceye giren öğrenci sporcular, İskenderun Kapalı Spor salonunda düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Başarılı sporculara ödüllerini İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Gençlik ve Spor İskenderun İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Namık Kemal Ortaokulu Okul Müdürü Ali Koç, yüzme antrenörleri Mehmet Hattapoğlu, Bedir Numan Ablak, Ferhat Duman, Burçak Algan, Veli Danacı verdi. İskenderun Vali Zeki Şanal Yüzme Havuzu´nda yüzme kursu düzenlediklerini belirten İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Gündel, ' İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak öğrencilere antrenörler gözetiminde yüzme öğrenmelerini sağladık. Öğrencilerin aldığı başarı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı´nın ortak protokolü ile ‘Yüzme bilmeyen kalmasın´ projesinin beden bulmuş halidir. Okulların bu projede yer alarak yüzme branşına yetenekli öğrencilerin keşfedilip, okul takımı kurup yüzme branşına yönlendirilmesi sağlanmıştır. Gençler bu başarı ile inşallah Türkiye Şampiyonasında da madalya alacak' değerlendirmesinde bulundu.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22