İlaçlama 7 ekip ve araçla

2017 yaz sezonunda Büyükşehir ile yaşanan yetki tartışmasıyla geç başlatılan sivrisinekle mücadele çalışmasına yeniden başlayan İskenderun Belediyesi, ilaçlamanın program kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.

13.07.2017 09:11:17 0
İlaçlama 7 ekip ve araçla

 

Çalışma programın kapsamında İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Azganlık, Sarıseki, Karayılan, İsmet İnönü, Çamlık Evler, Deniz Alayı, Mustafa Kemal, Gürsel, Numune, Süleymaniye, Hürriyet, Yenişehir, Kurtuluş, Savaş, Çay, Feyezan Kanalı, Pirireis,Cumhuriyet, Barbaros ve Meydan mahallelerinde ilaçlama çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.

Uçkun ve larva mücadelesi birlikte
Belirli periyodlarda her gün farklı mahallelerde ilaçlama çalışmaları yaptıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Kente ilaçlama konusunda hiçbir sorununun yaşanmaması için tüm ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Halk sağlığını yakından ilgilendiren ilaçlama çalışmaları hakkında sürekli bilgi alıyor, çalışmaları denetliyoruz. 7 ilaçlama aracımız belirlenen program dâhilinde ilaçlama çalışması yapıyor. Hem uçkun mücadelesi hem de larva mücadelesinde etkin bir çalışma sürüyor” dedi.
“Çalışma muhtarlarla iletişim içinde…”
İlaçlama konusunda mahalle muhtarı ile iletişim halinde olduklarını kaydeden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Mahallelerinin durumlarını yakından bilen muhtarlarımız ile diyalog halinde olup daha etkili daha titiz bir çalışma sürdürüyoruz. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sinekle mücadele kapsamında yapılan ilaçlama çalışmalarına gece gündüz devam edecek. Ekipler; sokaklarda, park ve bahçelerde, çöp konteynerlerinde ve farklı yerlerde de rutin olarak çalışmalarını yapmaya devam edecek” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: İlaçlama ekip araçla

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23