İlaçlama merkez mahallelerden başladı

İskenderun Belediyesi, Hatay Büyükşehir belediyesi ile yetki tartışması yaşadığı ve Sayıştay raporuna dayanarak durdurduğunu açıkladığı sivrisinekle mücadele çalışması kapsamında kent merkezi ve yakın çevresinde ilaçlama çalı

3.07.2017 10:47:52 0
İlaçlama merkez mahallelerden başladı

 

İskenderun Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekiplerin Denizciler, Çay, Hürriyet, Pirireis, Kurtuluş, Yenişehir, Süleymaniye, Cumhuriyet, Gürsel İsmet İnönü, Numune, Barbaros, Mustafa Kemal ve Meydan Mahallesinde ilaçlama yaptığı bilgisini paylaşan Başkan Seyfi Dingil, çalışmanın programa uygun yürüdüğünü bildirdi. Dingil, yazılı açıklamasında, “Ekiplerimiz İskenderun´un 45 mahallesinde yoğun bir ilaçlama çalışması içerisine girdi.7 adet ULV aracı ve 2 adet mist blower aracı ile ilaçlama konusunda etkin bir çalışma içerisinde girdik” dedi.

“Halk sağlığı önemli”
Her gün ekiplerin farklı bölgelerde çalışma yaptığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Uçkunla mücadelede belli bir program dahilinde ilaçlama çalışması yapılıyor. İskenderun Belediyesi, sağlıklı ve temiz bir çevre için ilaçlama çalışmalarını gelen resmi yazıya göre yılsonuna kadar sürdürecek. İlçe genelinde tüm mahalle ve sokaklar uçkunlara ve haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlanacak. Halk sağlığı bizler için önemli” diye konuştu.

Çolak: Çalışma sürüyor
İskenderun Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak ise ekiplerin düzenli bir şekilde ilaçlama çalışması yaptığını belirterek halkımızın sağlığını korumak, çevre temizliğini sağlamak amacıyla ilaçlama çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19