İlçe başkanlığından ‘helalleşerek’ ayrıldı

Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, ilçe başkanlığı ve kurucusu olduğu partinin üyeliğinden istifa etti.

SİYASET 6.12.2023 15:30:00 0
İlçe başkanlığından ‘helalleşerek’ ayrıldı

Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına gönderdiği istifa dilekçesinde ilçe başkanlığını bürüttüğü süre içinde tüm yönetim kademeleriyle birlikte gerekli çabayı gösterdiklerine inandığını belirten Yılmaz, ‘helalleşerek’ ayrıldığını ifade etti.

Sosyal medya hesaplarından da paylaştığı istifa dilekçesinde kimseye baskı yapmadan ve istifalarını talep etmeden görevini bıraktığını kaydeden Yılmaz, dilekçesinde şunları belirtti: 
“Teşkilat birim başkanlarımız, mahalle temsilcilerimiz ve parti üyelerimiz ile birlikte esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve bizlere güvenen kıymetli milletimize hizmetkar olmaya gayret ve çaba gösterdiğimize inanıyoruz.

Başkanlığını yürüttüğüm süre içerisinde istemeden, sevhen her kimi incittiysek bizlere haklarını helal etmesini istiyorum.

Maddi manevi ilçe başkanlığına geldiğim gün itibari ile Gelecek Partisi Genel Merkezinden, İl ve İlçe yönetimlerinden, üyelerimizden hiçbir maddiyat beklemeksizin, kendi şahsım ve kendi imkanlarımı seferber ederek kullandım. Tarafımdan yapılan bütün maddi manevi ne emek var ise Gelecek Partisine ve teşkilatlarına haklarımı helal ediyorum.

Hiç kimseye baskı yapmadan kendim olarak görevimi bırakırken, hiçbir yol arkadaşıma 'sende istifa et bırak' demedim, demeyeceğim de.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19