'İlçelerin üvey evlat muamelesi görmesini istemiyoruz'

´Millet İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı CHP´li Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmalarını kentin Yunus Emre ve Modern Evler Mahalleleri semt pazarı ziyaretiyle sürdürdü.

SİYASET 28.03.2019 11:06:08 0

Nesrin Geyik/İskenderun


Mahallelerde yöre sakinleriyle görüşen, esnafı ve İskenderun Belediyesi Makine Bakım İkmal Garajını ziyaret edip müdürvekili Abdülhamit Yıldırım ve personeliyle görüşen Şahutoğlu´nun ziyaretine Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu da eşlik etti. Ziyarette konuşan Şahutoğlu, “Emeğe saygı duyan bir partiyiz. İşini layıkıyla yapan herkes başımızın tacıdır” dedi ve seçilmesi halinde yapacakları proje ve çalışmalar ile yönetim anlayışlarını anlattı, çalışanların sorunlarını dinledi ve destek istedi.
Kentin Yunus Emre, Sakarya ve Modern Evler mahallelerinde toplantı yapan Şahutoğlu,´nun seçim çalışmasına Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yönetimleri de katıldı. Hava fişek gösterisi ve zılğıt eşliğinde konuşan Şahutoğlu, 'Gözlerinizdeki ışığınızdan 31 Mart zaferini çok net okuyorum” dedi. Şahutoğlu, 'Temiz bir İskenderun istiyoruz, iyi yolları, iyi kaldırımları olan İskenderun istiyoruz. Bizler de her mahalleye taziye evi ve çok amaçlı salonlar, modern semt pazarları vaat ediyoruz. Çocuklarımız için yeşil alanlar ve spor alanları vaat ediyoruz. Mevcut sosyal tesislerimizi yeniden rehabilite ederek sizlere yakışır vaziyette hizmet veren duruma getireceğiz. Beş yıldır bu şehirde unutturulan sosyal ve kültürel hayatımızı yeniden canlandırmayı vaat ediyoruz. Bu şehri yeniden 24 saat yaşayan bir şehir yapacağız. Şehri ticaretin, sanayinin, yatırımın merkezi haline getirmek için ciddi hedeflerimiz ve projelerimiz var. Bunların bir kısmını büyükşehir belediyesiyle birlikte hayata geçireceğiz. Beş yıllık bir süre zarfında bu şehir ne yazık ki büyükşehir belediyesi ile İskenderun Belediyesi´nin uyumsuz çalışması nedeniyle hizmet mağduru ve yoksunu bir kent konumuna düştü' diye konuştu.
Hatay Milletvekili Şahin ise şunları söyledi: 'İlçelerimizin artık üvey evlat muamelesi görmesini istemiyoruz. Artık bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülümüz yok. İnsan odaklı, insan seven siyasetçiler istiyoruz. İnsanı sevmeyen hizmet edemez. Sizin hizmetkârınız olmaya geliyoruz.' CHP ilçe başkanı Mansuroğlu “Yandaş medya bizim belediye başkanlarımız hakkında karalamalar yapıyor. Boşuna uğraşmasınlar, korkunun ecele faydası yok. Abbas yolcu. Buradan atacağımız tokat Ankara´dan duyulacak. İktidarla, ilçe belediyesini birleştirin dediler, birleştirdik. 5 sene kaybettik' diye konuşurken, İyi Parti ilçe başkanı Kıvrak da, “Millet İttifakı, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozan ittifak, ülkemizi yönetmeye talip ittifaktır. CHP ve İyi Parti olarak kol kola belediyeleri kazanacağız, iktidara yürüyeceğiz” dedi.

 

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00