İlk Kurşun belgesi Kaymakam Bulacak´ta

Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy, Milli Mücadele´de ilk kurşunun Dörtyol´da atılışının resmi belgesini kendisine iade ziyaretinde bulunan Kaymakam Murat Bulacak´a teslim etti.

17.08.2017 12:10:09 0
İlk Kurşun belgesi Kaymakam Bulacak´ta

 

Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Dörtyol her yönüyle bir değer olarak tanımlayarak, buraya atanmasını bir fırsat olarak gördüğünü söyledi. Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk´ün İskenderun´a tayin çıkmasının ardından Safranbolu Kaymakamlığı´ndan Dörtyol´a atanan Kaymakam Murat Bulacak, hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından Başkan Toksoy´a iade-i ziyarette bulundu.
Dörtyol Belediyesi önünde karşılanan Kaymakam Murat Bulacak´ı Başkan Toksoy, Başkan Yardımcıları, Müdürleri ile birlikte çiçeklerle karşılandı. Makam odasında gerçekleşen ziyarete Başkan Yardımcıları Yaşar Gürakan ile Ahmet Avcı da eşlik etti.
Belediye ve tüm kurumlarla hizmet edeceklerini kaydeden Kaymakam Bulacak, “Uyumluluk esası içerisinde Dörtyol´a kalıcı çalışmalar projeler bırakmalıyız. Eğitim, kültür, sanat ve tarım alanında Dörtyol´u daha üst düzeye el birliği ile çıkarmalıyız. Eğitim alanında büyük ivme kazan Dörtyol, eğitim başarısı ile anılması umut vericidir” diye konuştu.

“Birinci öncelik huzurun sağlanması”
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, 120 bin nüfusu aşan Dörtyol´da huzurun ve gereksinimlere cevap verilmesinin birincil önceliklerini oluşturduğunu belirtti. Yatırmlarla da ilgili bilgi veren Başkan Toksoy, “Bütçe sıkıntısı yaşasak da projeleri hayata geçireceğiz. Önümüzdeki aylarda büyük projelerin temel atma ve açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.
Toksoy, asfalt çalışmaları, taziye evleri, sosyal yaşam alanları, Özel Proje Alanları ve sahilde yapılmasını düşünülen çalışmalar hakkında da bilgi aktardı.

İSTE´nin boşalttığı bina eğitime tahsis edilecek
İskenderun Teknik Üniversitesi´nin boşalttığı hizmet binasını eğitim merkezi olarak planladıklarını da sözlerine ekleyen Toksoy, Milli Eğitim ve Halk Eğitim merkezleri ile iş birliği ile bir protokole bağlayarak TEOG, YGS, VE LYS kursları ile eğitime, Anne Çocuk Eğitim merkezleri ile sosyal destelerini sürdüreceklerini ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22